Mor ofegat un nen de cinc anys en una piscina privada a l´Ampolla

Els equips sanitaris desplaçats a la casa van intentar reanimar el menor però novan poder fer resper salvar-li la vida

19 mayo 2017 22:20 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un nen francès de cinc anys va morir ofegat aquest diumenge a la tarda a la piscina privada on estiuejava la seva família, al municipi de l’Ampolla, a la comarca del Baix Ebre. És el primer succés d’aquestes característiques enguany a les Terres de l’Ebre.

Els serveis d’emergència van rebre un avís al telèfon d’emergències 112 a les 15.45 hores que s’havia produït un ofegament en una casa de la urbanització Vila Ponença, on una parella de turistes francesa i els seus tres fills estaven allotjats gaudint de les vacances d’estiu.

Segons va relatar el pare a la policia catalana, ell i el seu fill de cinc anys estaven a la piscina de l’habitatge.

El pare va entrar dins de casa durant uns pocs minuts i quan va tornar es va trobar el menor al fons de la piscina.

Coneguda la gravetat dels fets, es va activar helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de l’Ampolla.

Els efectius sanitaris va practicar al menor les maniobres de reanimació al mateix indret dels fets però no van poder fer res per salvar-li la vida. També va personar-se la comitiva judicial, en tractar-se d’una mort no natural.

Pendent de l’autòpsia

Fonts policials apunten com a primeres hipòtesis que el nen es va donar un cop al cap i es va ofegar. De fet, es descarta qualsevol indici de criminalitat. Tanmateix, les circumstàncies exactes de la mort seran confirmades en una autòpsia.

En les properes hores o dies es preveu que el cos del petit sigui repatriat a França, on viu la família, en una regió que les fonts policials no han precisat.

Comentarios
Multimedia Diari