Mor un motorista de Riera de Gaià en una col·lisió frontal amb un turisme a l'N-340

Arran de la incidència es van activar onze patrulles dels Mossos d´Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM

19 mayo 2017 16:26 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Servei Català de Trànsit informa que ahir dijous 9 de febrer es va registrar un sinistre viari mortal al punt quilomètric 1.242 de l’N-340 a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21.22 h.

Per causes que s’estan investigant, va haver una col·lisió frontal entre un turisme i una motocicleta, en què el motorista, J.A. L. D., de 48 anys i veí de Riera de Gaià, va morir. A més, segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), el conductor del turisme va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l’hospital sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat.

Arran de la incidència es van activar onze patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM. Quant a l’afectació viària, la via es va tallar durant dues hores en ambdós sentits de la marxa i va quedar restablerta la circulació als volts de les 23.30 h aproximadament.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

Comentarios
Multimedia Diari