Mor un veí de Valls en esfondrar-se la teulada d’una nau que estava reparant

19 mayo 2017 16:42 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un home de 65 anys veí de Valls va morir ahir al matí en patir un accident laboral. Segons van informar fonts dels Mossos d’Esquadra, l’home hauria caigut d’una altura de sis metres en esfondrar-se la teulada de fibrociment d’una nau industrial que estava reparant.

Els fets es van produir pocs minuts abans de les onze del matí al carrer Candela, molt a prop de l’aparcament del Barri Vell, a la Muralla de Sant Antoni de la capital de l’Alt Camp.

Deu minuts més tard de l’incident, la víctima va ser atesa pel metge del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) al mateix lloc dels fets. Les ferides, però, eren massa greus i no es va poder fer res per salvar-li la vida.

Fins al lloc també s’hi van desplaçat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Valls, així com efectius dels Bombers.

Segons els Mossos d’Esquadra, la Policia de la Generalitat ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament d’Empresa i Coneixement, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Comentarios
Multimedia Diari