Más de Tarragona

Més de 2.000 persones en el concert del 25 aniversari de la URV

La final del concurs de bandes fou per al grup de l’Espluga de Francolí Apalanke, que s’imposà a Terra Fwerma i Bul Kak. Durant la nit no van faltar grups d’animació ni castells

Redacció

Whatsapp
La formació osonenca Oques Grasses durant el seu concert dijous a la nit a la Tarraco Arena Plaça. FOTO: DT

La formació osonenca Oques Grasses durant el seu concert dijous a la nit a la Tarraco Arena Plaça. FOTO: DT

La Tarraco Arena Plaça va ser dijous a la nit l’escenari d’una gran nit de celebració. La música va marcar el ritme de la festa del 25è aniversari de la URV, que va comptar amb grups d’animació, l’actuació de la colla castellera de la universitat Els Pataquers i la final del concurs de bandes, que va guanyar el grup Apalanke.

La formació osonenca Oques Grasses va oferir el gran concert de la nit, davant d’un públic entregat que va ballar fins a la matinada

Una actuació de la colla castellera Els Pataquers de la URV va donar el toc de sortida a una festa de celebració en la qual no va faltar res. Xanquers i grups d’animació van ballar al ritme d’una sonora batucada, que va precedir el Concurs de Bandes de la URV. Els tres grups finalistes, Terra Ferma, Bul Kak i Apalanke, van disposar de mitja hora per donar a conèixer al públic i al jurat el seu repertori i la seva desimboltura dalt de l’escenari.

La formació de l’Espluga de Francolí, Apalanke, va obtenir la màxima puntuació del jurat (149) i van guanyar un premi valorat en 250 euros, format per un paquet d’entrades i abonaments per a concerts i esdeveniments organitzats per la Sala Zero i Tarraco Arena Plaça. A més, participarà en un concert de promoció durant les Festes Majors de Tarragona del 2017 organitzat per Zero Produccions i com a teloner en un concert organitzat per la Sala Zero.


Els finalistes
El segon lloc del concurs va ser pel grup Terra Ferma, que va aconseguir 138 punts, i els tercers van ser Bul Kak, amb 129 punts.

El grup Casablú, format per professors de la Universitat, van participar també a la festa fent un petit tast del seu repertori davant el públic.

Finalment, com a colofó de la nit, Oques Grasses va tallar un pastís d’aniversari per celebrar la commemoració dels 25 anys de la URV. Minuts després tornava a pujar a l’escenari per fer ballar amb les seves cançons les més de 2.000 persones congregades a la TAP.

Van tancar la festa els DJ Aaron Coello i Gmonti.

n n n

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También