Multes de fins a 3.000 € per embrutar el Glorieta d'Alcover

L’Ajuntament ha posat en marxa tot un seguit de mesures amb l’objectiu de preservar la vall d’aquest riu i el medi ambient

13 junio 2020 07:50 | Actualizado a 13 junio 2020 07:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L‘Ajuntament d’Alcover ha posat en marxa tot un seguit de mesures amb l’objectiu de preservar la Vall del riu Glorieta i el medi ambient.

Des de fa temps, existeix una normativa, regulada a través de les ordenances municipals, que hem de conèixer abans de passejar per aquest paratge natural.

L’ordenança sobre l’ús i la preservació dels espais públics indica tot el que queda prohibit. Per exemple, llençar, o abandonar, als espais públics qualsevol tipus d’objecte o producte. Els residus sòlids, com papers, embolcalls o similars han de ser dipositats a les papereres.

Abandonar les escombraries fora dels contenidors. Tampoc es pot llençar burilles de cigars, cigarretes o altres matèries enceses. Tampoc es pot encendre foc en zones arbrades o boscoses, sense autorització. No es poden portar els gossos deslligats. L’incompliment d’aquestes accions impliquen multes als infractors que oscil·len entre els 50 i els 3000 euros.

Recentment també s’ha implementat una nova senyalística perquè els visitants coneguin la normativa al respecte pel que fa a l’accés a la Vall. En aquest sentit, s’han col·locat cartells que indiquen l’obertura o tancament del pàrquing de Mas de Forès, s’han instal·lat tanques de fusta que impedeixen el pas de vehicles a l’aparcament un cop està ple, es prohibeix l’estacionament en tot el camí i es duen a terme controls continuats per part de la vigilància.

Comentarios
Multimedia Diari