Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Multitudinària celebració de Santa Llúcia, patrona dels cecs, a ONCE Catalunya

Homenatge als millors venedors d'aquesta organització nacional. Durant l’acte s’ha homenatjat a José Olmedo, com a millor venedor de l’any 2018 a Tarragona, i Maria Navarrete, com a millor venedora de l’any 2018 a Cambrils

Diari de Tarragona

Whatsapp

Milers de persones cegues celebren a Llúcia aquest cap de setmana amb activitats als 18 centres que l’ONCE té a tota Catalunya.

A Tarragona, l’ONCE ha viscut aquest dissabte una multitudinària celebració per commemorar Santa Llúcia, la patrona de les persones cegues, i el 80è aniversari de l’ONCE. Ha estat amb un dinar de germanor amb venedors; afiliats; treballadors del Grup Social ONCE; pensionistes;  amics i persones vinculades a l’Organització.  

El dinar ha estat presidit per Sara Gimeno, directora de la direcció de l’ONCE a Tarragona. Ha comptat amb la presència d’Elvira Ferrando, tinent d’alcalde Consellera de Comerç, Relacions Ciutadanes i Universitats de l’ajuntament de Tarragona.

Durant l’acte s’ha homenatjat a José Olmedo, com a millor venedor de l’any 2018 a Tarragona, que ven al quiosc de la Rambla Nova, núm. 57 i Maria Navarrete, com a millor venedora de l’any 2018 a Cambrils, que ven al Consolat de Mar, núm. 44 (Passeig Marítim/Sirvent).

El seus també són el reconeixement a l’esforç i dedicació de tots els agents venedors de l’ONCE, quasi 3.000 venedors i venedores, que són el pilar fonamental d’una institució que ja ha arribat als 80 anys de vida. 

Els dinars s’han multiplicat a tot Catalunya amb celebracions a  Barcelona, Badalona, Blanes (Girona i Figueres), El Prat de Llobregat, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manresa, Mataró, Molins de Rei, Reus, Sabadell, Terrassa, Vic i Vilanova, on s’ha ret homenatge al millor venedor del 2018 de cada centre.

A Catalunya, l’ONCE té més de 10.500 afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones.

La celebració de Santa Llúcia és un punt de trobada entre la gran família de l'ONCE Catalunya i la societat catalana. Una manera d'agrair la gran generositat que milers de ciutadans ens demostren dia a dia amb la compra del cupó, que permet dur a terme la tasca social de l’ONCE i la que presta a la resta del món de la discapacitat. Un homenatge als nostres venedors i venedores que, amb sol o pluja, vent o fred, posen sempre un somriure i reparteixen il·lusió pels carrers i places de les terres catalanes. Són els que porten sort i fortuna a moltes famílies que ara la necessiten més que mai. Un clam, tots plegats, a la solidaritat, l'esforç i la superació.

Temas

Comentarios

Lea También