Música de matinada durant Sant Magí

Gairebé cada matinada es podrà gaudir de nits temàtiques, amb tot tipus d’estils de música i ritmes

14 agosto 2017 15:08 | Actualizado a 14 agosto 2017 15:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Amb les festes de Sant Magí arriben tot tipus d’activitats culturals per a tots els públics.

Un any més, entre ells, trobem una extensa oferta de concerts de nit per al públic més jove. El procés de descentralització que es veurà durant la Santa Tecla ja és visible aquest agost. I és que no viurem cap concert a la plaça de la Font durant Sant Magí.

És la iMAGInada qui organitza i planifica la totalitat dels concerts de nit que podrem gaudir durant les festes. 
Totes les actuacions tindran lloc al Camp de Mart, i a diferència d’altres anys on hem vist estils de música molt marcats, en aquesta edició l’oferta serà molt variada, d’acord amb els ideals de la iMAGInada. 

Extracto de Lúpulo tancarà les nits de concert amb el seu directe esbojarrat

En la programació d’actes de les festes, s’aprecia com hi ha nits en què trobem nits atapeïdes de concerts, i n’hi ha d’altres en les que no n’hi ha cap. Això es deu al fet que la iMAGInada té una limitació horària. 

Per exemple, diumenge, 13, només tenim un concert, Naturaleza Suprema, una agrupació de rap colombiana format per Lucia Vargas i Karen Tovar. En canvi, dissabte, 12, gaudirem d’una nit repleta de ritme i disbauxa, amb concerts de Lokito Lopongo (2 h) o La Sonidera del Camp (3.30 h). 

La majoria de nits són temàtiques. Hi ha nits que són de hip-hop, altres on destacarà el reggae o la rumba.

Per exemple, la nit del dilluns 14, els amants del rock no podran faltar a la seva cita amb les bandes Totem (24 h) i Mascarats (1.30 h).

No s’aposta per grans grups, primer perquè no concorda amb el que promou l’organització, i segon, tampoc hi ha el finançament com perquè vinguin. Es busquen grups de la zona i grups emergents, que estan creixent i que abans que despuntin passen pel Camp de Mart. Per exemple, un grup tan reconegut com Txarango va actuar per la iMAGInada, abans que fessin el pas cap a l’estrellat. 

Com a grup conegut, trobem a Extracto de Lúpulo, que tancaran l’última nit de concerts de la iMGAInada. La banda de punk-rock combatiu tarragonina compta amb dos discos d’estudi i una llarga trajectòria. Els seus directes esbojarrats han convertit en un himne el seu hit Beberás cerveza. Han fet vibrar escenaris de tota Espanya, però enlloc sonen com a casa.

També cal destacar que, a part dels concerts ‘grans’ a la nit, existeix l’Escenari Cabaret, on es fan concerts de petit format i més propers, tant a l’hora del vermut com a l’hora de sopar.

Comentarios
Multimedia Diari