Neix 'Riudecanyes Aventura' per oferir activitats nàutiques al pantà

En una primera fase es posarà a disposició dels clients 14 caiacs individuals, de parelles o trios, 10 taules i 6 patinets, i es podrà donar servei a 50 persones alhora

19 mayo 2017 22:20 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Associació Riudecanyes Aventura, una entitat sense afany de lucre constituïda per l’Ajuntament de Riudecanyes, l’Ajuntament de Duesaigües, el Consell Esportiu del Baix Camp i la Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes, es va presentar en societat el passat divendres definint-se com «un nou equipament de serveis d’activitats de natura».

Riudecanyes Aventura neix, doncs, amb la finalitat principal de millorar la conservació -i potenciar- el patrimoni del Pantà de Riudecanyes i les poblacions i l’entorn de la Baronia d’Escornalbou.

Amb aquest objectiu, la nova entitat d’esports d’aventura inicia la singladura amb l’objectiu de promocionar l’ús de l’embassament i el seu entorn, mitjançant l’organització d’activitats recreatives de caràcter esportiu, cultural i educatiu, potenciant la sensibilització i el respecte pel medi ambient.

A més de vetllar per l’ordenació i preservació dels valors naturals, culturals i patrimonials de la zona, Riudecanyes Aventura vol contribuir també a la dinamització socioeconòmica de l’entorn, mitjançant la utilització i coordinació dels recursos i els serveis existents, i millorar l’entorn natural de la zona del Pantà de Riudecanyes.

Diferents embarcacions

En una primera fase, Riudecanyes Aventura ofereix la possibilitat de practicar piragüisme amb caiacs, surf de rem i hidropedals amb totes les mesures de seguretat i les següents embarcacions: 14 caiacs individuals –de parelles o trios–, 10 taules i 6 patinets. Així, es podrà donar servei al mateix temps dins del pantà a 50 persones practicant activitat esportiva. També hi ha la possibilitat de contractar monitors.

En una segona fase, i en un termini màxim de tres anys, es volen ampliar els serveis i oferir esquí de cable amb monitoratge, una pràctica en aigua dolça que a Catalunya només es pot fer al Canal Olímpic de Castelldefels.

També està previst llogar embarcacions de passeig o ordenació i reserves de làmina d’aigua per a practicants de rem. L’horari d’obertura a l’estiu és de 10.00 a 19.00 hores, el telèfon de contacte el 650 972 649 i l’adreça electrònica reserves@riudecanyesaventura.cat

Comentarios
Multimedia Diari