Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Neix 'Riudecanyes Aventura' per oferir activitats nàutiques al pantà

En una primera fase es posarà a disposició dels clients 14 caiacs individuals, de parelles o trios, 10 taules i 6 patinets, i es podrà donar servei a 50 persones alhora

Redacció

Whatsapp
El públic a qui van adreçades les activitats té una franja d´edat àmplia. Foto: Riudecanyes Aventura

El públic a qui van adreçades les activitats té una franja d´edat àmplia. Foto: Riudecanyes Aventura

L’Associació Riudecanyes Aventura, una entitat sense afany de lucre constituïda per l’Ajuntament de Riudecanyes, l’Ajuntament de Duesaigües, el Consell Esportiu del Baix Camp i la Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes, es va presentar en societat el passat divendres definint-se com «un nou equipament de serveis d’activitats de natura».

Riudecanyes Aventura neix, doncs, amb la finalitat principal de millorar la conservació -i potenciar- el patrimoni del Pantà de Riudecanyes i les poblacions i l’entorn de la Baronia d’Escornalbou.

Amb aquest objectiu, la nova entitat d’esports d’aventura inicia la singladura amb l’objectiu de promocionar l’ús de l’embassament i el seu entorn, mitjançant l’organització d’activitats recreatives de caràcter esportiu, cultural i educatiu, potenciant la sensibilització i el respecte pel medi ambient.

A més de vetllar per l’ordenació i preservació dels valors naturals, culturals i patrimonials de la zona, Riudecanyes Aventura vol contribuir també a la dinamització socioeconòmica de l’entorn, mitjançant la utilització i coordinació dels recursos i els serveis existents, i millorar l’entorn natural de la zona del Pantà de Riudecanyes.

Diferents embarcacions

En una primera fase, Riudecanyes Aventura ofereix la possibilitat de practicar piragüisme amb caiacs, surf de rem i hidropedals amb totes les mesures de seguretat i les següents embarcacions: 14 caiacs individuals –de parelles o trios–, 10 taules i 6 patinets. Així, es podrà donar servei al mateix temps dins del pantà a 50 persones practicant activitat esportiva. També hi ha la possibilitat de contractar monitors.

En una segona fase, i en un termini màxim de tres anys, es volen ampliar els serveis i oferir esquí de cable amb monitoratge, una pràctica en aigua dolça que a Catalunya només es pot fer al Canal Olímpic de Castelldefels.

També està previst llogar embarcacions de passeig o ordenació i reserves de làmina d’aigua per a practicants de rem. L’horari d’obertura a l’estiu és de 10.00 a 19.00 hores, el telèfon de contacte el 650 972 649 i l’adreça electrònica reserves@riudecanyesaventura.cat

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También