Neix la primera associació LGTBI a la ciutat, Croma Valls

L’espai en construcció vol ser un punt de trobada, visibilització i orientaciódel col·lectiu 
 

29 junio 2018 09:26 | Actualizado a 29 junio 2018 09:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb motiu de la commemoració del 28 de juny, Dia per l’Alliberament LGTBI (acrònim emprat per referir-se col·lectivament a les persones lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals) i per recordar els fets esdevinguts l’any 1969 a Stonewall Inn (Nova York), s’ha constituït la primera associació LGTBI de Valls i l’Alt Camp, que sota el nom de Croma Valls neix per ser un punt de referència per al col·lectiu a la ciutat i comarca.

L’associació s’ha fixat entre els seus principals objectius: organitzar actes per a la visibilització LGTBI i per seguir trencant estereotips envers el col·lectiu, lluitar contra les discriminacions per raó d’orientació sexual o d’identitat de gènere.

També oferirà un espai d’ajuda i orientació per a persones LGTBI i les seves famílies, promoure la supressió d’estereotips que afecten la imatge del col·lectiu desenvolupant iniciatives que s’orientin a la igualtat de tracte i no discriminació i, en definitiva, crear un espai de trobada inexistent fins ara a la ciutat de Valls i a la comarca de l’Alt Camp.

Fase inicial

El projecte es dóna a conèixer en la seva fase més inicial de constitució, amb la voluntat d’aglutinar totes aquelles persones que en vulguin ser partíceps i que tinguin ganes de col·laborar en el procés de definició final.

És per això que el col·lectiu posa a disposició els seus canals de comunicació per posar-se al servei de totes aquelles persones interessades en participar del projecte.

Les persones interessades en participar en aquesta iniciativa poden saber-ne més contactant-hi a través dels seus perfils de Twitter i Instagram (@CromaValls), a la seva pàgina de Facebook o a través del correu electrònic cromavalls@gmail.com.

Comentarios
Multimedia Diari