Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona Tarragona

Nits de llegendes i una visita a la Catedral, al Tarrorífic de Tarragona

La tercera edició d’aquesta iniciativa cultural, en el marc de Tots Sants, tindrà lloc des d’aquest divendres fins al 2 de novembre

REDACCIÓ

Whatsapp
Tarrorífic farà un viatge per la mort a través de llegendes, narracions i cultura. FOTO: GABRIELLA NONINO

Tarrorífic farà un viatge per la mort a través de llegendes, narracions i cultura. FOTO: GABRIELLA NONINO

L’empresa Argos Tarragona i el Patronat Municipal de Turisme organitzen, des de aquest divendre fins el 2 de novembre, el tercer Tarrorífic, un viatge al món de la mort per Tots Sants a través de la cultura, la història, les narracions i les llegendes.

El programa centrarà l’activitat Llegendes i Narracions gòtiques de Tarragona en un nou escenari, la Casa Castellarnau. Una altra novetat és que a les visites guiades al cementiri de Tarragona i la Necròpolis del Francolí s’hi afegeix un nou cementiri: el fossar de la Catedral.

Inframón a la Necròpolis

Aquest divendres, a las 17.00 hores, hi haurà una visita a la Necròpolis del Francolí per conèixer l’inframón en els temps de Roma i el culte als morts de la Lemúria romana. Dissabte es farà l’activitat La Catedral i el seu fossar, una visita per la Seu, els seus sepulcres, l’espai del fossar, els temps de la pesta negra… per apropar-nos al món de la mort a l’edat mitjana. Diumenge, al Cementiri de Tarragona tindrà lloc De la Guerra del Francès a l’actualitat. Finalment, el 31 d’octubre i el 2 de novembre, hi haurà llegendes i narracions gòtiques per no dormir en una nit plena d’històries sobre crims, fantasmes i espiritisme basades en fets reals de la nostra ciutat, enguany en un indret ben interessant: la Casa Castellarnau.

Tota la informació i les reserves per assistir als actes programats ja es poden fer al web www.tarrorific.com.

Temas

Comentarios

Lea También