Nits de llegendes i una visita a la Catedral, al Tarrorífic de Tarragona

La tercera edició d’aquesta iniciativa cultural, en el marc de Tots Sants, tindrà lloc des d’aquest divendres fins al 2 de novembre

22 octubre 2019 07:00 | Actualizado a 22 octubre 2019 08:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’empresa Argos Tarragona i el Patronat Municipal de Turisme organitzen, des de aquest divendre fins el 2 de novembre, el tercer Tarrorífic, un viatge al món de la mort per Tots Sants a través de la cultura, la història, les narracions i les llegendes.

El programa centrarà l’activitat Llegendes i Narracions gòtiques de Tarragona en un nou escenari, la Casa Castellarnau. Una altra novetat és que a les visites guiades al cementiri de Tarragona i la Necròpolis del Francolí s’hi afegeix un nou cementiri: el fossar de la Catedral.

Inframón a la Necròpolis

Aquest divendres, a las 17.00 hores, hi haurà una visita a la Necròpolis del Francolí per conèixer l’inframón en els temps de Roma i el culte als morts de la Lemúria romana. Dissabte es farà l’activitat La Catedral i el seu fossar, una visita per la Seu, els seus sepulcres, l’espai del fossar, els temps de la pesta negra… per apropar-nos al món de la mort a l’edat mitjana. Diumenge, al Cementiri de Tarragona tindrà lloc De la Guerra del Francès a l’actualitat. Finalment, el 31 d’octubre i el 2 de novembre, hi haurà llegendes i narracions gòtiques per no dormir en una nit plena d’històries sobre crims, fantasmes i espiritisme basades en fets reals de la nostra ciutat, enguany en un indret ben interessant: la Casa Castellarnau.

Tota la informació i les reserves per assistir als actes programats ja es poden fer al web www.tarrorific.com.

Comentarios
Multimedia Diari