Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Nou aparcament gratuït als barris vallencs de Santa Úrsula i el Fornàs

Amb capacitat per a 50 vehicles

Montse Plana

Whatsapp
El regidor de Mobilitat, Francesc Anguela (esquerra), a l´espai on s´ubicarà l´aparcament acompanyat per un responsable tècnic. Foto: Montse Plana

El regidor de Mobilitat, Francesc Anguela (esquerra), a l´espai on s´ubicarà l´aparcament acompanyat per un responsable tècnic. Foto: Montse Plana

Els barris vallencs de Santa Úrsula i el Fornàs comptaran a partir del mes que ve amb una nova zona d’aparcament gratuïta.

Amb capacitat per a 50 vehicles, l’espai estarà situat en un solar de 1.064 metres quadrats entre Santa Úrsula i el carrer Castells. La mesura arriba després que veïns hagin demandat la falta de zones d’estacionament en aquests dos barris.

L’actuació, impulsada per la societat municipal Valls Infraestructures, Aparcaments i Serveis (VIAS), compta amb una inversió de 17.300 euros. Es preveu que els treballs comencin la setmana que ve i que a principis d’agost estiguin enllestits. Concretament, les obres que contemplen l’asfaltat, la senyalització, l’enllumenat del solar i l’adequació dels accessos, que estaran situats tant al carrer Castells com al vial del barri de Santa Úrsula. La conversió d’aquest solar es podrà realitzar després que l’any passat l’Arquebisbat de Tarragona, el titular del terreny, cedís el seu ús a l’Ajuntament de Valls.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También