Nou rescat dels bombers d’una excursionista al Niu de l’Àliga

Es tracta del tercer servei d’aquest tipus que realitzen aquest mes d’agost en aquesta zona tan concorreguda de gent

29 agosto 2017 10:48 | Actualizado a 29 agosto 2017 10:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Nou rescat dels Bombers de la Generalitat d’una excursionista a la zona del Niu de l’Àliga, al terme municipal d’Alcover. Es tracta del tercer servei aquest mes que realitzen en aquest indret tan concorregut. Es tracta d’un lloc bastant verge, envoltat de natura, amb un gran salt d’aigua que fa les delícies de molta gent.

Minuts abans de les cinc de la tarda els bombers van rebre l’avís que una persona havia relliscat i no podia continuar caminant fins a la zona del pàrquing. Una dotació de bombers del parc de Valls va acudir a l’indret i va poder contactar amb la víctima. Aquesta va ser portada fins al pàrquing, una ambulància la va evacuar al Pius Hospital de Valls. 

En les anteriors dues ocasions s’havia necessitat el suport d’un helicòpter

El dia 19, un helicòpter del Grup Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat junt amb dues dotacions de bombers del parc d’Alcover van sortir en ajuda d’una dona que es va accidentar a la zona del Niu de l’Àliga. L’avís es va rebre minuts després de les dues de la tarda i la persona que va donar l’alerta va apuntar que una jove havia relliscat i tenia mal a la cama, per la qual cosa no podia caminar. Els fets van passar a dalt de la cascada, a la zona de les roques.

El passat 13 d’agost, els Bombers de la Generalitat van rescatar al migdia un veí de Vilafranca del Penedès que va resultar ferit greu després de caure des d’una alçada d’uns dos metres, a prop del Niu de l’Àliga, a la zona del Molí del Glorieta. L’home, que tenia 49 anys, va patir un fort cop abdominal i el van evacuar amb l’helicòpter dels Bombers a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. L’avís es va produir a les 14.38 hores i es va activar personal del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) amb l’helicòpter de Bombers i dos vehicles terrestres –pertanyien al parc d’Alcover– amb membres del Grup d’Actuacions Especials (GRAE). El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) també va desplaçar una ambulància a la zona.

Comentarios
Multimedia Diari