Nova marca de turisme sostenible i de proximitat en el Alt Camp

Una nova web amb un complert directori d’ús turístic i un espot publicitari promouran catorze municipis de la comarca

21 octubre 2020 18:10 | Actualizado a 22 octubre 2020 05:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La cooperativa de Nulles va acollir la presentació de la pàgina web i l’espot de campanya d’aquesta nova marca de turisme sostenible i de proximitat que engloba 14 pobles de l’Alt Camp. María Santiago membre de l’equip coordinador del Projecte Singular la Plana de Secà de l’Alt Camp va fer un resum de les activitats dutes a terme fins ara per tots els agents implicats en el projecte, activitats que van des de tastos de vins de la DO Tarragona elaborats a la Plana; tallers medi ambientals adreçat a centres educatius realitzats per Gepec-EdC i rutes guiades de mans de Camins Km.0. Santiago també va donar a conèixer les noves activitats suspeses o pendents com la fira de productors que es volia realitzar a Bràfim l’estiu passat o els tallers de construcció de pedra seca que es duran a terme pròximament.

La Plana de Secà

Tot seguit es va presentar la pàgina web que engloba un complert directori d’ús turístic per facilitar als visitants de la Plana de Secà de l’Alt Camp la seva estada, on hi podran trobar llocs on dormir, menjar, comprar i diverses activitats turístiques a realitzar, de manera que puguin gaudir de totes les possibilitats que ofereix la marca turística. Una altra apartat important del web és la part dedicada a relatar el patrimoni cultural del que pot gaudir la persona visitant, l’arquitectura, el paisatge, el productes autòctons o la fauna d’aquesta encara fràgil zona única a Catalunya, no oblidem que l’objectiu impulsor d’aquest projecte és protegir la Plana Agrícola de Secà de les amenaces que planen sobre ella i que podrien fer desaparèixer per sempre un lloc amb grans valors medi ambientals i culturals.

Durant l’acte també es va poder visionar l’espot de campanya de presentació de la marca i un petit reportatge on es visibilitzen els valors de la Plana de Secà de l’Alt Camp. Aquests vídeos junt amb altres continguts audiovisuals es poden veure www.planadesecaaltcamp.com L’acte que va comptar amb la presència de diversos alcaldes i regidors de l’Alt Camp, representants del consell comarcal, l’oficina de turisme de Valls, el DARP i la DO Tarragona, entre d’altres.

Comentarios
Multimedia Diari