Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Nova tractorada per reclamar a l'Estat ajudes al sector de l'avellana

El subdelegat del govern espanyol traslladarà les reivindicacions al Ministeri i instarà a revisar els mercats

ACN

Whatsapp
Diversos tractors sortint del Morell cap a Tarragona en la tractorada convocada per reclamar mesures per la crisi al sector. FOTO: ACN

Diversos tractors sortint del Morell cap a Tarragona en la tractorada convocada per reclamar mesures per la crisi al sector. FOTO: ACN

Els pagesos de l'avellana de Tarragona han fet una nova tractorada per reclamar, aquesta vegada a l'Estat, que s'implementin ajudes al sector de l'avellana, que ha registrat aquesta campanya una de les pitjors collites dels darrers anys.

Convocats per Unió de Pagesos, una trentena de tractors han sortit del Morell i s'han desplaçat fins a la subdelegació del govern espanyol a Tarragona, a la plaça Imperial Tàrraco, que han bloquejat. Els pagesos s'han reunit amb el subdelegat, Joan Sabaté, que s'ha compromès a traslladar les reivindicacions al Ministeri d'Agricultura, que veu "raonables", però alhora ha avisat que els ajuts directes "estan limitats" per la UE. D'altra banda, instarà a fer un control de mercats per comprovar si a la llotja de Reus "hi ha voluntat monopolística o frau en fixar els preus".

(seguirà ampliació)

Temas

Comentarios