Noves ubicacions dels espectacles del Teatre TGN

Les obres que havien de tenir lloc a l’auditori tarragoní canvien de lloc fins que es repari la instal·lació

15 marzo 2019 11:43 | Actualizado a 15 marzo 2019 11:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Tarragona està reubicant les obres que s’havien de representar al Teatre Tarragona, mentrestant duren els treballs de reparació de la instal·lació. Així, l’obra La bona persona de Sezuan passa al Teatre Metropol, el mateix dia i a la mateixa hora, el divendres 29 de març, a les 9 del vespre.

L’espectacle de Faemino i Cansado passa al Palau de Congressos, el divendres 12 d’abril, a les 9 del vespre. Mentre, l’espectacle de ballet Oskara passa al Teatre Metropol, el mateix dia i la mateixa hora, el divendres 3 de maig, a les 9 del vespre.

El Llibertí es veurà al Palau de Congressos, el dissabte, 1 de juny, a les 9 del vespre. I Rhumans, al Teatre Metropol, el mateix dia i a la mateixa hora, 2 de juny, a les 6 de la tarda.

Per la seva banda, el Festival d’Aniversari de l’Esbart Dansaire, es farà al teatre del Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau, el mateix dia i hora en què estava previst, el 30 de març, a les 18.30.

Dos cavallers de Verona passa al Teatre Metropol, el diumenge 7 d’abril, a les 7 de la tarda. El concert del grup Vergüenza Ajena passa al Palau de Congressos, el divendres 10 de maig, a les 10 de la nit. L’espectacle teatral Anda mi madre passa al Teatre Metropol, l’1 de juny, a les 6 de la tarda.

Narnia, el musical, de l’associació Atrevete, passa al Teatre Tarragona, el diumenge 28 de setembre.

Suspensions i ajornaments

D’altra banda, s’han suspès les següents representacions teatrals que passen a la temporada 2019/2020: Maremar, Troia, una veritable odissea i Escape Room. Se suspèn també, l’obra El Tràmit i la representació de l’òpera La Bohème.

L’espectacle protagonitzat per Joan Pera, N’hi ha que neixen estrellats es farà el diumenge 15 de setembre, a les 6 de la tarda, al Teatre Tarragona.

Finalment, se suspenen els concerts Alexander Ullman & OBC, previst pel dia 22 de març, i el concert Kian Soltani & OCM, previst pel dia 11 de maig. 

El termini de devolució de les entrades pels espectacles suspesos de la temporada del Teatre Tarragona es farà a partir del dimarts 26 de març pel mateix canal de compra. La data màxima per demanar la devolució de l’entrada és el 14 de maig.

Comentarios
Multimedia Diari