Nuevo Clio, vine a provar-lo

Autoxandri Tarragona t’ofereix la possibilitat de provar en primera persona el nou model de Renault, un cotxe amb 30 anys d’història

24 septiembre 2019 13:30 | Actualizado a 25 septiembre 2019 13:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Saps quan va aparèixer per primera vegada el Renault Clio? Ho va fer l'any 1990 i aquest 2019 arriba la cinquena generació del model, el Nuevo Clio. És la perfecció d'una saga històrica que s'ha convertit en un èxit de vendes a tot el món. Però si vols saber quins són els secrets que el fan un cotxe increïble, el millor és que el condueixis tu mateix.

Proclamat com l'automòbil preferit dels francesos vàries vegades, el Nuevo Clio està pensat per a un públic general i més en concret per a la gent jove. Fàcil de conduir, compacte, estètic i un baix consum són alguns dels trets que el defineixen i el fan atractiu als nostres ulls.

Però com dèiem, no és el mateix veure'l que provar-lo. Així que tant si sents devoció per ell com si et fa gràcia, et convidem a provar el Nou Clio en la teva pròpia pell. La millor manera és fer-ho als concessionaris Autoxandri de Tarragona (Les Gavarres), Reus (Passeig de Sunyer), Valls (Polígon Industrial de Valls) o el Vendrell (Carrer de la Indústria).

El Nuevo Clio ha estat presentat aquest mes de setembre al concessionari Autoxandri de Les Gavarres, a Tarragona. L'expectació per veure el nou model de la firma francesa va apropar a molts curiosos i amants del motor. Així van poder veure aquesta cinquena generació de Clio que compta amb una tecnologia avantguardista, un interior renovat, ergonòmic i funcional i disseny molt atractiu.

Però quines són les novetats que presenta el Nuevo Clio? Doncs bé, la seva línia estètica minimitza el consum de combustible, compta amb una pantalla personalitzable per a diferents usuaris, així com l'easy park assist, és a dir, l'assistent per aparcar sense tocar el volant, o també el sistema de fre d'emergència davant de vianants o ciclistes i la càmera de 360 graus, ideal per estacionar el cotxe.

El Nuevo Clio té un esperit juvenil que va en consonància amb el seu aspecte. A la seva elegància se li suma una sofisticada línia moderna i uns colors que casen a la perfecció amb la joventut. Taronja o blau elèctric són algunes de les opcions. Però tot depèn de la teva opinió, així que el millor serà que ho vegis tu mateix.

Poc més podem dir d'aquest cotxe, que al llarg de 30 anys ha venut un milió d'unitats només a España. Si vols saber on rau el secret d'aquest èxit no esperis més per conduir-lo. Autoxandri posa a la teva disposició viure una experiència Renault amb el Nuevo Clio. T'ho penses perdre?

 

Comentarios
Multimedia Diari