Obituari: Sentit adéu a Montse Fort Sabaté

Comiat del Col·legi d’Enginyers Industrials a Montse Fort Sabaté

20 abril 2018 10:20 | Actualizado a 23 abril 2018 08:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Divendres passat la Montse va marxar. Divendres passat ens va deixar i sentim la necessitat d’explicar a tothom que l’enyorem i que la trobarem a faltar. Si els mitjans de comunicació serveixen per explicar les coses importants, això també cal compartir-ho.

El Col·legi d’Enginyers Industrials s’ha quedat sense la Montse. Al llarg de 38 anys ha estat al nostre costat. Molts anys compartint moments bons i moments dolents. Molts anys de treball; companya dels seus companys, perfeccionista, precisa, ordenada, eficient i eficaç. El seu treball era important per ella, es notava en com ordenava els papers, com treballava, com tenia sota control tota la història, el present i el passat del Col·legi que sentia molt seu. Moltes vegades la senties dir «no em perdis els papers», eren els «seus» papers, la seva feina, i volia i podia estar-ne orgullosa, una gran professional.

Però ara volem compartir l’altra Montse, la del somriure que esclatava, la dels enormes ulls blaus, la persona amable que sempre estava a punt per fer el comentari educat i optimista que feia que tots l’estiméssim. I és aquesta personalitat, discreta, valenta i somrient la que trobarem a faltar cada vegada que entrem al Col·legi. Ja fa un temps que la seva taula és buida, però és ara quan ens adonem que ja no tornarà, que no és una temporada, ja sempre la seva taula estarà buida. 

Els enginyers arrosseguem, amb raó o sense, la reputació de ser un col·lectiu que es deixa emportar poc per les emocions, per això volem fer aquest nostre petit i emocionat homenatge en reconeixement a la nostra Montse. Una persona molt valenta, que va afrontar com ningú una malaltia cruel, llarga i injusta que ha fet que marxés quan encara li quedava molt per compartir.

Comentarios
Multimedia Diari