Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Obre portes el Parc de Nadal al pavelló municipal amb tallers i mútiples atraccions

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Parc disposa d’inflables de tota mena. FOTO: ajuntament de móra d’ebre

El Parc disposa d’inflables de tota mena. FOTO: ajuntament de móra d’ebre

Móra d’Ebre ha obert les portes del Parc Infantil de Nadal de Móra d’Ebre, un certamen de llarga tradició que ofereix un seguit d’activitats lúdiques als més petits del municipi durant aquests dies de vacances escolars. 

El Parc té lloc a les instal·lacions del Pavelló Esportiu municipal i romandrà obert els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2017, i el 2, 3 i 4 de gener de 2018, amb horari de 4 a 8 de la tarda, per als xiquets de 2 a 14 anys. L’organització del certamen va a càrrec de l’Ajuntament de Móra d’Ebre i de l’esplai Treu Banya.

Entre les activitats que ofereix el Parc de Nadal hi ha un circuit de slot, un rocòdrom, videojocs, un circuit ciclista, inflables de tota mena, tallers de manualitats, a banda d’activitats puntuals diàries d’animació i espectacles infantils. El certamen també disposa de servei de bar i d’un espai reservat per al descans dels pares que acompanyen els infants.

D’altra banda, l’Ajuntament de Móra d’Ebre ha editat, com és habitual, el calendari de sobretaula 2018, que distribueix gratuïtament a totes les cases de la població amb motiu de les celebracions nadalenques. El tema d’enguany del calendari és el de les dobles peculiaritats que existeixen al municipi.

Temas

Comentarios

Lea También