Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Obren una investigació amb possibles registres i arrestos a TGN per la desaparició d'una dona dels Pallaresos

Tres mesos més tard, la desaparició de Carmen Gallart, de 65 anys, continua sent un enigma

Redacció

Whatsapp
Obren una investigació amb possibles registres i arrestos a TGN per la desaparició d'una dona dels Pallaresos

Obren una investigació amb possibles registres i arrestos a TGN per la desaparició d'una dona dels Pallaresos

Els Mossos d'Esquadra han obert diligències d'investigació aquest matí a la ciutat de Tarragona per la desaparició d'una veïna dels Pallaresos el passat 18 de juny 2015, segons ha confirmat el cos al Diari de Tarragona.

Las diligències obertes avui pels Mossos poden implicar registres, escorcolls i detencions. De moment el cos policial no ha procedit arrestar ningú, però no es descarta que pugui haver-hi alguna detenció durant el dia d'avui.

Tres mesos més tard, la desaparició de Carmen Gallart, veïna de 65 anys dels Pallaresos, continua sent un enigma. Va ser el 18 de juny, vora les onze del matí, quan va ser vista per última vegada.

Aquell dia havia d’agafar un autobús per anar a Tarragona a fer unes gestions al Santa Lucía Seguros. No va arribar a temps per agafar l’autocar i va preguntar en diferents comerços de la urbanització els Hostalets si algú la podia portar a Tarragona.

No va arribar a aquesta cita i tampoc a una altra que tenia amb un conegut al migdia. Ràpidament, els familiars van denunciar la desaparició i des de llavors que s’està buscant Carmen Gallart, però de moment sense èxit.

Durant les primeres setmanes es van organitzar dispositius de recerca pels voltants dels Pallaresos. "Ho vam fer per descartar qualsevol possibilitat, tot i que en realitat no volia que es trobés res", explica la filla de la desapareguda.

Indicis de criminalitat

El cas és obert i la investigació continua de la mà de la Unitat Central de persones desaparegudes de Sabadell dels Mossos d’Esquadra sota secret de sumari, ja que s’han detectat indicis de criminalitat. "Tot i que no sabem si s’ha trobat alguna pista i l’espera s’està fent eterna, ens tranquil·litza que la investigació tiri endavant. Els Mossos estan en contacte amb nosaltres i el que sabem és que novament s’estan prenent declaracions", destaca la filla de Carmen Gallart.

S’ha descartat que la desaparició fos voluntària i s’ha constatat que no hi ha hagut moviments bancaris des del dia de la desaparició ni activitat en el telèfon mòbil de Carmen Gallart. "És molt dur torbar-se en aquesta situació, sense saber què ha passat. És desesperant, però s’ha de deixar que la policia faci la seva feina", afirma el gendre.–M. PLANA

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También