Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ocine les Gavarres inaugura la 'súper' sala a Tarragona

És la més gran i més ben equipada de tota la província amb 337 seients.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La pantalla de la nova sala té una superficie de 100 metres quadrats. FOTO: Pere Ferré

La pantalla de la nova sala té una superficie de 100 metres quadrats. FOTO: Pere Ferré

Avui, 1 de desembre, Ocine les Gavarres ha inaugurat a Tarragona la sala 17 Atmos, equipada amb la darrera tecnologia per gaudir d'una experiència cinematogràfica única. El so Dolby Atmos de darrera generació, el projector làser, una pantalla de més de 100 m2, un sistema de grades en anfiteatre amb butaques extracòmodes, incloent butaques VIP reclinables de màxim confort i construides amb els majors estàndards de respecte al medi ambient.

Ocine les Gavarres creix amb l'obertura d'una nova sala, la número 17, dotada amb les últimes tecnologies que podem trobar en les sales de cinema.

El primer que veurà l'espectador serà una pantalla de 105 m2, i la disposició de les butaques en forma d'anfiteatre, seguint el sistema de grades Standwood, l'acondicionament del qual millora notablement la visió de la pantalla i alhora multiplica la sensació d'immersió durant la projecció.

A més, la construcció i els materials de la sala segueixen les normatives més exigents en matèria mediambiental i són 100 % reciclables.

El so Dolby Atmos i el projector làser

La sala està equipada amb tecnologia puntera en projecció i so. El Dolby Atmos esdevé una revolució en la concepció del so a la sala. Amb una potència de 28.000W en 41 altaveus, el que sorprèn, a més de la potència, és la subtilesa del moviment del so per tot l'espai.

Dolby® Atmos crea un so en moviment introduint el concepte d' “objectes de so”. El so es pot moure a qualsevol punt de la sala de cinema, fins i tot al sostre.

Per primera vegada, els directors de cinema poden posicionar qualsevol so amb precisió, aïllant els altaveus de forma individual. No importa el lloc on l’espectador estigui situat, ja que el so l'envolta millorant en nitidesa i provocant més immersió encara en la pel·lícula.

El projector làser presenta una qualitat perfecta amb una resolució de 2K i amb un processament precís de color per una gran experiència visual.

Hi ha tres tipus de butaques per donar la màxima comoditat i confort a l'espectador.

Màxim confort

L'aforament de la sala és de 337 butaques de generoses dimensions. Tres tipus de butaques diferents amb un disseny exclusiu sense costures ni arrugues, impermeables i de fàcil neteja, pensades per a la màxima comoditat de l'espectador. Hi ha butaques VIP-Plus, reclinables amb 4 polsadors situats al reposabraços, i butaques VIP-Relax de gran amplitud, que permeten inclinar totalment el respatller i gaudir al màxim de la pel·lícula.

Pixar i Star Wars

La sala s'estrena amb Coco, la nova pel·lícula de Pixar, que ha obtingut unes excel·lents crítiques. El dia 15 arribarà Star Wars: Els últims Jedi, el 8è episodi de la saga, en la que veurem a Luke Skywalker, Rey i Finn lluitant contra la Primera Ordre. Aquestes grans estrenes són els films ideals per gaudir al màxim de la sala 17, grans produccions que dissenyen so i imatge per proporcionar un espectacle multidimensional a l'espectador.

Ocine, empresa familiar en creixement internacional

Ocine és una empresa 100% capital familiar. La filosofia de l'empresa és el creixement continuat i sostingut basat en la innovació en elements tecnològics, equipaments i serveis. Ja disposa de 17 complexes multisala a Espanya i 2 a França, amb 160 pantalles i 25.000 butaques. El premi per la inversió continuada són els més de 5 milions i mig d'espectadors anuals que confien en la qualitat i el compromís de l'empresa vers als seus clients.

 

Temas

Comentarios

Lea También