Olga Xirinacs presenta el seu nou poemari ‘Natura’ a la Llibreria la Capona

Natura és el llibre número 81 de l'escriptora tarragonina, la qual al llarg de la seva trajectòria ha escrit poesia, narrativa i obres per a un públic més infantil i juvenil.

26 noviembre 2019 14:10 | Actualizado a 26 noviembre 2019 16:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’escriptora tarragonina Olga Xirinacs va presentar ahir a la Llibreria la Capona el seu nou poemari Natura, amb el qual viatja a les olors del bosc, recull el cant dels ocells i el so del vent entre els arbres. Natura conté poemes que són trossos de la seva vida, bocins que parlen de la seva situació actual, però també amb els que es trasllada a la seva infantesa, a Rubí, amb la seva iaia, a un «petit paradís amb l’hort, el jardí i l’aigua», com apunta la premiada autora. Perquè Natura és per damunt de tot enyorança de no poder anar al bosc, «que no nostàlgia», com puntualitza. Així, ‘Monòleg de la núvia que fuig’, ‘Botigues on refugiar-se en cas de pluja’, ‘Figa adormida a la muralla’, ‘Un concert barroc a la catedral’, ‘El ballador abandonat’... són alguns dels versos que es poden trobar en aquest poemari.

'Natura' és el llibre número 81 d’Olga Xirinacs, la qual al llarg de la seva trajectòria ha escrit poesia, narrativa i obres per a un públic més infantil i juvenil. Un poemari amb què expressa els seus sentiments més personals reflectits en La poeta malalta o Sola. «Una soledat a què no m’acostumo». Un llibre que s’ha gestat durant el temps que rebia tractament per la seva malaltia, amb la ment posada a la natura llunyana.

Comentarios
Multimedia Diari