Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Onze dotacions de bombers treballen en un incendi als Boscos de Valls

Cremen troncs al mig d'una important massa forestal. Crema una pila de troncs i les flames tenen diversos metres d'alçada

Àngel Juanpere

Whatsapp
L'absència de vent fa que les flames avancin en cercle per un indret situat molt a prop de la pedania de Fontscaldes. Foto: Àngel Juanpere

L'absència de vent fa que les flames avancin en cercle per un indret situat molt a prop de la pedania de Fontscaldes. Foto: Àngel Juanpere

A les cinc de la tarda s'ha declarat un incendi de vegetació a la zona coneguda com a Boscos de Valls, al terme municipal de la capital de l'Alt Camp. 

El foc es troba al mig d'una important massa forestal. Crema una pila de tones de troncs i les flames tenen diversos metres d'alçada. 

L'absència de vent fa que les flames avancin en cercle per un indret situat molt a prop de la pedania de Fontscaldes. Fins ara els Bombers de la Generalitat hi han destinat onze dotacions dels parcs de Valls, Reus, Tarragona, Vila-rodona, Sant Jaume dels Domenys, Falset i Ccambrils,.. Són diversos els curiosos que segueixen l'incendi des del cim del coll de l'Illa. 

El resplandor es visible des de diversos quilòmetres de distància. Sobre l'origen del foc, sembla ser que uns treballadors estaven fent tasques de neteja de la zona.

Temas

Comentarios

Lea También