Oques Grasses i Doctor Prats, a la festa major

19 mayo 2017 15:40 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Oques Grasses i Doctor Prats actuaran al concert de Festa Major d’Alcover 2017. Aquests són els grups guanyadors, escollits per votació, per actuar al concert de la Festa Major d’Alcover dissabte. Els alcoverencs i alcoverenques van poder participar, fins al 7 d’abril, en l’elecció de les formacions musicals a través d’una enquesta.

L’enquesta, que ha estat operativa durant dues setmanes, ha rebut un total de 220 vots vàlids i l’opció guanyadora, Oques Grasses i Doctor Prats, ha obtingut 52% dels vots. Nancys Rubias ha obtingut un 17%, �taca Band + Gato López, un 16%, La Guardia + La Frontera s’ha emportat un 8% dels vots i finalment, Muchachito Bombo Inferno, amb un 7%.

Es van presentar cinc estils diferents i finalment les formacions Oques Grasses i Doctor Prats actuaran el dissabte 14 d’octubre de 2017 al Pavelló Municipal. Tal com s’indicava a les condicions per participar-hi, s’han considerat vots nuls els d’aquelles persones no empadronades a Alcover i/o menors de 16 anys, i a aquells que han votat més d’una vegada només se’ls ha validat un vot.

Comentarios
Multimedia Diari