Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Oques Grasses i Doctor Prats, a la festa major

Whatsapp
Oques Grasses i Doctor Prats actuaran al concert de Festa Major d’Alcover 2017. Aquests són els grups guanyadors, escollits per votació, per actuar al concert de la Festa Major d’Alcover dissabte. Els alcoverencs i alcoverenques van poder participar, fins al 7 d’abril, en l’elecció de les formacions musicals a través d’una enquesta.

L’enquesta, que ha estat operativa durant dues setmanes, ha rebut un total de 220 vots vàlids i l’opció guanyadora, Oques Grasses i Doctor Prats, ha obtingut 52% dels vots. Nancys Rubias ha obtingut un 17%, �taca Band + Gato López, un 16%, La Guardia + La Frontera s’ha emportat un 8% dels vots i finalment, Muchachito Bombo Inferno, amb un 7%.

Es van presentar cinc estils diferents i finalment les formacions Oques Grasses i Doctor Prats actuaran el dissabte 14 d’octubre de 2017 al Pavelló Municipal. Tal com s’indicava a les condicions per participar-hi, s’han considerat vots nuls els d’aquelles persones no empadronades a Alcover i/o menors de 16 anys, i a aquells que han votat més d’una vegada només se’ls ha validat un vot.

Temas

  • COMARQUES

Lea También