Óscar Sánchez: 'Volem formalitzar més serveis per a la ciutadania a Constantí'

Actualment l’Ajuntament està treballant en els contractes de l’aigua i dela neteja efectiva per arreglar els «problemes més reals»

30 julio 2019 16:29 | Actualizado a 30 julio 2019 16:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest cap de setmana Constantí ha donat tret de sortida a la Festa Major d’Estiu. L’alcalde del municipi, Oscar Sánchez (PSC), inicia el mandat amb la celebració.

Quines són les novetats d’aquest any?
Aquest cap de setmana hem fet una exhibició de MotoCross Freestyle, que normalment es fa amb el Moto Club d’aquí el poble, però aquest any hem comptat amb pilots molt reconeguts i ha estat més multitudinari que mai.

Quin diria que és el plat fort?
Sobretot el dia 1, perquè és Sant Feliu, el patró. Sempre és el més emotiu de tots. Les activitats durant la jornada són diverses, però en destacaria tot l’apartat de tradició cultural.

Heu fet participar la població per decidir els actes?
La majoria d’actes són organitzats amb entitats. Per exemple, aquest any tenim la tercera edició de les Barraques, els grups de les quals es decideixen entre totes les entitats. Gairebé tot es decideix conjuntament amb les entitats, és a dir que el poble forma part també de l’organització. La Festa Major la fem entre tots, i és de tots.

Per quin motiu un personatge com el Mag Lari és el pregoner?
És una tradició. A la Festa Major d’estiu sempre intentem portar una persona relacionada amb l’espectacle, més mediàtica. En canvi, a la Festa Major d’hivern del gener, busquem a una persona amb un perfil que tingui més a veure amb el municipi de Constantí. Demà rebrem el famós il·lusionista Mag Lari, que estic segur que tothom espera amb moltes ganes.

Quins són els vostres propers projectes?
Ara mateix tenim dos contractes molt importants com a Ajuntament: el de l’aigua i el de la neteja efectiva. Fa anys que no es revisen i el que nosaltres volem fer és formalitzar contractes amb molts més serveis per la ciutadania. Portem ja un any treballant en aquest tema i la nostra intenció és, abans de res, arreglar els problemes més reals que tenim.

Com afronta a nivell personal aquest nou mandat?
Amb molta il·lusió i ganes. Crec que amb el temps podem millorar moltes coses i oferir un molt bon servei a la ciutadania. Entre l’equip i jo ja ens coneixem molt bé el funcionament de l’Ajuntament i els problemes que té Constantí, i podem aconseguir moltes coses.

A nivell de poble, quina és la principal demanda?
Les demandes són diverses, però  en les eleccions s’ha demostrat la confiança cap a nosaltres a l’hora de respondre a elles. Hi ha problemes que requereixen més temps, com el tema de l’aigua, però en el mandat anterior ja vam complir amb d’altres efectivament: vam baixar el coeficient municipal de l’IBI, vam triplicar la inversió per habitant... Crec que la gent és conscient que estem treballant amb molta intensitat.

Quin creu que ha de ser el paper de Constantí en el Camp de Tarragona?
Ha de tenir un paper destacat. Constantí, geogràficament, se situa al bell mig del Camp de Tarragona. Tenim unes connexions molt bones a nivell viari i crec que ha de ser un dels pilars de la zona. Aquesta és la nostra aposta, perquè creiem que Constantí té un potencial enorme. A tall d’exemple, hem aprovat recentment el pla parcial del polígon, que atreurà moltíssimes inversions amb la conseqüent creació de llocs de treball, ingressos extraordinaris... Aquest posicionament és un dels nostres objectius com a equip de govern, i creiem que amb el temps podem aconseguir-lo.

Comentarios
Multimedia Diari