Pans Company obrirà un local a l'estació de l'AVE del Camp de Tarragona

En l'actualitat, gestiona 66 punts de venda, tant de marques pròpies del grup com altres dotze marques de tercers amb presència en sis aeroports nacionals, tres estacions d'AVE i a les instal·lacions del FC Barcelona

14 septiembre 2017 11:46 | Actualizado a 14 septiembre 2017 11:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Pans & Company obrirà un local a l'estació de l'AVE Camp de Tarragona (La Secuita, Tarragonès), ha anunciat avui el grup Eat Out.

El local Cafè Pans estarà franquiciat per Lagardère Travel Retail, la divisió especialitzada en serveis al viatger del grup francès Lagardère.

Les mateixes companyies operen ja la mateixa marca a l'Aeroport de Madrid-Barajas Adolfo Suárez i el de Menorca.
El nou Cafè Pans està situat dins d'una botiga de conveniència d'ADIF, compta amb una superfície de més de cent metres quadrats, una terrassa de gairebé 120 i capacitat per acollir 160 viatgers.

La directora de mercadotècnia de la divisió de Travel d'Eat Out, Laura Gargiulo, assenyala que l'acollida d'aquest tipus de locals als aeroports "està sent molt positiva", i esperen que els bons resultats es traslladin també a les estacions d'AVE.
La Divisió de Travel d'Eat Out és un dels pilars estratègics del grup, i s'ha consolidat els últims anys com el segon operador més important d'Espanya.

En l'actualitat, gestiona 66 punts de venda, tant de marques pròpies del grup com altres dotze marques de tercers amb presència en sis aeroports nacionals, tres estacions d'AVE i a les instal·lacions del FC Barcelona.

Cafè Pans és un nou concepte de negoci posat en marxa per Pans & Company l'any 2015, en què s'ofereix cafè i brioixeria artesanal a qualsevol hora.

De la seva banda, Pans & Company és la marca més emblemàtica del Grup Eat Out, amb una xarxa de més de 190 restaurants a Espanya, Portugal i Itàlia -a tancament del 2015- que venen més de 20 milions d'entrepans l'any.

Eat Out forma part d'Ibersol (Euronext Lisbon IBERSOL, SGPS), el primer grup de restauració de la Península per nombre d'unitats, amb 665 restaurants (440 propis i 225 franquiciats) i més de 428 milions d'euros en vendes a tancament del 2015.
Gestiona marques pròpies com Pans & Company, Ribs, Santamaría o FrescCo, i llicències com Burger King, Pizza Hut i KFC. 

Comentarios
Multimedia Diari