Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Patricia Torres (Tarragona), millor nota de selectivitat de Catalunya: "Vull fer un doble grau a la URV"

Després d'estudiar bioquímica i biotecnologia a la Rovira i Virgili vol marxar als Estats Units per fer química forense

ACN

Whatsapp
Foto: Lluís Milian

Foto: Lluís Milian

Una estudiant de Tarragona ha tret la millor nota de la selectivitat de tot Catalunya, amb un 9,80. Es tracta de Patricia Torres Ravés, estudiant de l'Institut Pons d'Icart. Té clar quer vol fer un doble grau de bioquímica i biotecnologia a la Universitat Rovira i Virgili (URV) i després vol marxar als Estats Units per fer química forense.

 La segona millor nota ha estat per a sis estudiants, cinc dels quals són de la demarcació de Barcelona i un de la ciutat de Girona, que han obtingut un 9,70. El gironí que ha tret la segona millor nota de Catalunya és David Ramírez Saco, dels Maristes de Girona. Els altres cinc estudiants que també han obtingut un 9,70 a la selectivitat són de Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat i Barcelona. A Lleida, la millor nota ha estat un 9,50 i l'ha obtinguda la Núria Alegret Badia d'Isona i Conca Dellà (Pallars Jussà), de L'Institut de Tremp. 

Els cinc estudiants de la demarcació de Barcelona que han aconseguit un 9,70 a la Selectivitat, la segona millor nota d'aquestes proves de Catalunya, són Pol Gómez Riquelme, del Col·legi Sagrada Família de Sabadell; Margarita Pich-Aguilera Blasco de Sant Cugat del Vallès, que estudia al Col·legi La Vall; Pau Ariño Luque de Sant Feliu de Llobregat, que estudia a l'Institut Sant Just Desvern; Laura Cercós Tuset, de l'Institut Emperador Carles de Barcelona, i Kim López Güell dels Jesuïtes Casp – Sagrat Cor de Jesús de Barcelona. 

Els estudiants catalans van poder consultar la nit de dimarts a dimecres les seves qualificacions de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU). Les dades van començar a ser accessibles pels volts de les 9 del vespre de dimarts, tot i que la data marcada oficialment per a la comunicació de les qualificacions era dimecres, 29 de juny. 

Les proves de selectivitat es van fer entre el 14 i el 16 de juny i enguany s'hi van presentar 32.224 estudiants -69 més que l'any passat-.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También