Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Patrulles mixtes vigilaran les zones turístiques i comercials de Tarragona per evitar furts

El Pla Especial dissenyat pels dos cossos policials es mantindrà operatiu entre aquest mes de juny i fins el pròxim setembre

ACN

Whatsapp
Imatge d'arxiu d'una patrulla mixta a la zona de Boscos i Cala Romana. Foto: DT

Imatge d'arxiu d'una patrulla mixta a la zona de Boscos i Cala Romana. Foto: DT

Patrulles mixtes, uniformades i de paisà, formades per agents dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana vigilaran durant aquest estiu les zones més turístiques i comercials de la ciutat de Tarragona amb l'objectiu de prevenir furts. Aquesta és una de les principals mesures del Pla Especial que han dissenyat tots dos cossos i que funcionarà des d'aquest mes de juny i fins el pròxim setembre. L'operatiu prestarà especial atenció a l'arribada de creuers al port de la ciutat i les posteriors visites que hi efectuïn els seus passatgers. Malgrat assegurar que no s'ha detectat un increment dels furts i la tendència és "positiva", els cossos policials han mostrat la seva intenció de mantenir la coordinació amb el Patronat de Turisme de Tarragona per difondre el Pla i fomentar un contacte permanent en cas que es produeixi algun fet delictiu.

Les patrulles mixtes es marquen també l'objectiu de mantenir una interlocució i un contacte constant amb els comerciants de la ciutat per detectar possibles incidències amb turistes i ciutadans. En aquest sentit, s'han repartit tríptics en els quals hi ha consells de seguretat per prevenir i actuar en cas de patir un furt. Tota la planificació conjunta entre ambdós cossos policials està inclosa en el pla d'acció de la campanya d'estiu de 2017.

Temas

Comentarios

Lea También