Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Pau Ricomà demana la dimissió de l’alcalde i la portaveu  pel Cas Inipro

‘Havent d’anar a judici acusat de prevaricació, suborn i malversació entre altres delictes, Ballesteros no pot seguir al capdavant de la ciutat’, ha dit el líder d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona

Diari de Tarragona

Whatsapp
Pau Ricomà, el portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona. FOTO: DT

Pau Ricomà, el portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona. FOTO: DT

‘Que l’alcalde de Tarragona hagi de seure al banc dels acusats per un delicte de prevaricació i malversació, és el moment més trist dels 40 anys d’ajuntaments democràtics a la ciutat’. Així valora Pau Ricomà, portaveu d’ERC, la notícia que Ballesteros haurà d’anar a judici pel cas Inipro.

Els republicans anuncien que demanaran la dimissió de l’alcalde i també la de la portaveu de l’equip de Govern Begoña Floria. Tot i això, Ricomà assegura que ‘ens agradaria no haver d’arribar a fer la petició i que sigui el mateix alcalde qui, per respecte a la gent de Tarragona, dimiteixi per iniciativa pròpia. Havent d’anar a judici acusat de prevaricació, suborn i malversació, entre altres delictes, Ballesteros no pot seguir al capdavant de la ciutat’.

Pau Ricomà afirma que, a l’espera de les responsabilitats penals que pugui dictaminar la justícia, ‘Ballesteros ha d’assumir responsabilitats polítiques, Tarragona no es mereix tenir un alcalde acusat d’haver usat en benefici propi diners dels tarragonins que s’havien pressupostat per serveis socials’.

ERC demana també la destitució de Gustavo Cuadrado del seu càrrec de gerent de la Fundació Smart City, ja que també seurà al banc dels acusats pel cas INIPRO. ‘ De cap manera podem tenir al capdavant d’una fundació que rep molts diners de l’Ajuntament una persona acusada de malversació, entre altres delictes’.

Temas

Comentarios

Lea También