Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Pau Ricomà serà el diputat d'ERC del partit judicial de Tarragona a la Diputació

Ha obtingut més suports que Roca en una votació celebrada aquest migdia a la Junta Electoral de Zona

ACN

Whatsapp
Pau Ricomà, aquest dilluns a les portes de l'Ajuntament de Tarragona. Foto: ACN

Pau Ricomà, aquest dilluns a les portes de l'Ajuntament de Tarragona. Foto: ACN

Després que l'alcalde de la Secuita, Eudald Roca, presentés un recurs contenciós electoral contra la designació de Pau Ricomà com a diputat provincial, aquest migdia s'ha resolt la situació amb una votació a corre cuita. Segons ha informat ERC en un comunicat, "després de saber-se la sentència en resposta al recurs, la Junta Electoral de Zona de Tarragona ha procedit amb la major brevetat possible a iniciar de nou la designació del diputat provincial". Seguint la normativa, s'ha hagut de fer una votació en què Ricomà ha obtingut més suports que Roca, de manera que ha quedat proclamat oficialment diputat provincial a la Diputació de Tarragona en representació d'ERC-AM.

Seguint l'establert a l'article 206 de la Llei Orgànica de Règim Electoral General, "en cas d'existir dues candidatures a diputat provincial que han reunit avals suficients, es resol amb una votació on participen els regidors i les regidores d'aquella formació als municipis del partit judicial". Així, la Junta Electoral de Zona de Tarragona ha convocat els càrrecs electes del partit per aquest mateix migdia i ha celebrat la votació a la sala de vistes.

Segons ha pogut saber l'ACN, el resultat ha estat de dotze vots per Ricomà i deu per Roca, de manera que el primer ha quedat designat com a diputat provincial. Malgrat els regidors del partit judicial de Tarragona sumen 27, cal dir que alguns s'han abstingut a la votació i altres no hi ha pogut assistir, per això s'han comptabilitzat 22 suports entre les dues candidatures.

Amb la resolució del conflicte la Diputació de Tarragona es podrà constituir dilluns dia 29 de juny a les dotze del migdia, tal i com estava previst.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También