Pau Vallvé i Cesk Freixas són els caps de cartell del Musi-Cata 2015

La segona edició d\'aquest maridatge de vi i música del territori comptarà amb cinc edicions i un total de set actuacions

19 mayo 2017 23:16 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Celler Mas Foraster de Montblanc aposta per segon any per Musi-Cata, un maridatge de vi i música. Aquesta vegada el nombre d’edicions s’amplia, passant de les tres de l’any passat a les cinc d’enguany.

En total, el celler serà l’escenari de set actuacions, que comptaran amb Pau Vallvé i Cesk Freixas com a caps de cartell. Amb aquestes incorporacions, els organitzadors pretenen fer un pas més enllà i superar els 300 espectadors de l’any passat fins a arribar als 500.

A més a més, el cicle seguirà amb la seva filosofia inicial i s’apostarà per artistes del territori amb músics com Xavi de la Salud Trio, El Rebost o el Cor de Gospel de l’Aula de Músics. Tal com assenyala l’impulsor de Musi-Cata, Jonatan Tarafa, l’objectiu és «donar a conèixer els productes i artistes del territori».

En aquest sentit, el cicle també incorpora un tast de vins del Celler Mas Foraster, situat a Montblanc i que compta amb unes vinyes plantades fa més de 50 anys.

Aquesta vegada els concerts es faran a les set de la tarda, deixant l’oportunitat als assistents poder visitar la Vila Ducal. «És una manera de promocionar Montblanc i que la gent conegui el territori», assenyala Julieta Foraster, que valora molt positivament la iniciativa.

La primera edició del Musi-Cata 2015 tindrà lloc el 23 de maig amb la música de Xavi de la Salud Trio com a protagonista. El cicle continuarà el 4 de juliol amb El Rebost i Cesk Freixes, mentre que l’estiu acabarà amb Pau Vallvé-Sol+Looper i La Tia Samba.

Xavi Torres Trio actuarà el 10 d’octubre, mentre que el Cor de Gospel de l’Aula de Músics tornarà a tancar l’any amb un concert el 19 de desembre. «En l’edició passada, vam aconseguir molt bons resultats amb l’actuació de gospel i enguany volíem repetir», destaca Jonatan Tarafa.

Les actuacions d’estiu es faran al pati del Celler amb un preu de 25 euros, mentre que les de primavera, tardor i hivern tindran la sala com a escenari i tindran un cost de 20 euros.

Les entrades, que també incorporen una visita guiada pel celler, es podran aconseguir a Mas Foraster, a l’estudi de fotografia Jon TC Photo de Reus i, aquesta vegada, també telemàticament a través de la plataforma entradium.com

Comentarios
Multimedia Diari