Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Pau Vallvé i Cesk Freixas són els caps de cartell del Musi-Cata 2015

La segona edició d\'aquest maridatge de vi i música del territori comptarà amb cinc edicions i un total de set actuacions

Montse Plana

Whatsapp
Fa uns mesos Pau Vallvé va presentar el seu tercer treball en solitari. Foto: Cris Romagosa

Fa uns mesos Pau Vallvé va presentar el seu tercer treball en solitari. Foto: Cris Romagosa

El Celler Mas Foraster de Montblanc aposta per segon any per Musi-Cata, un maridatge de vi i música. Aquesta vegada el nombre d’edicions s’amplia, passant de les tres de l’any passat a les cinc d’enguany.

En total, el celler serà l’escenari de set actuacions, que comptaran amb Pau Vallvé i Cesk Freixas com a caps de cartell. Amb aquestes incorporacions, els organitzadors pretenen fer un pas més enllà i superar els 300 espectadors de l’any passat fins a arribar als 500.

A més a més, el cicle seguirà amb la seva filosofia inicial i s’apostarà per artistes del territori amb músics com Xavi de la Salud Trio, El Rebost o el Cor de Gospel de l’Aula de Músics. Tal com assenyala l’impulsor de Musi-Cata, Jonatan Tarafa, l’objectiu és «donar a conèixer els productes i artistes del territori».

En aquest sentit, el cicle també incorpora un tast de vins del Celler Mas Foraster, situat a Montblanc i que compta amb unes vinyes plantades fa més de 50 anys.

Aquesta vegada els concerts es faran a les set de la tarda, deixant l’oportunitat als assistents poder visitar la Vila Ducal. «És una manera de promocionar Montblanc i que la gent conegui el territori», assenyala Julieta Foraster, que valora molt positivament la iniciativa.

La primera edició del Musi-Cata 2015 tindrà lloc el 23 de maig amb la música de Xavi de la Salud Trio com a protagonista. El cicle continuarà el 4 de juliol amb El Rebost i Cesk Freixes, mentre que l’estiu acabarà amb Pau Vallvé-Sol+Looper i La Tia Samba.

Xavi Torres Trio actuarà el 10 d’octubre, mentre que el Cor de Gospel de l’Aula de Músics tornarà a tancar l’any amb un concert el 19 de desembre. «En l’edició passada, vam aconseguir molt bons resultats amb l’actuació de gospel i enguany volíem repetir», destaca Jonatan Tarafa.

Les actuacions d’estiu es faran al pati del Celler amb un preu de 25 euros, mentre que les de primavera, tardor i hivern tindran la sala com a escenari i tindran un cost de 20 euros.

Les entrades, que també incorporen una visita guiada pel celler, es podran aconseguir a Mas Foraster, a l’estudi de fotografia Jon TC Photo de Reus i, aquesta vegada, també telemàticament a través de la plataforma entradium.com

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También