Pedro Sánchez: 'Els Jocs Mediterranis són un projecte de país i d'interès per al conjunt dels espanyols'

El secretari general del PSOE garanteix des de Tarragona que, si governa, abocaran "tots els recursos" perquè l'esdeveniment sigui un èxit

19 mayo 2017 23:03 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha manifestat aquest dijous el seu suport als Jocs Mediterranis de Tarragona 2017. "Són un projecte de país, d'interès per al conjunt dels espanyols i una enorme oportunitat", ha afirmat en una visita a la pista d'atletisme de Campclar, futur epicentre dels Jocs. Sánchez ha insistit que, si el PSOE guanya les eleccions, el seu govern abocarà "tots els recursos" perquè l'esdeveniment sigui un èxit perquè "de Rajoy cal esperar poca cosa". El líder dels socialistes, que s'ha inscrit com a voluntari dels Jocs, ha constatat que seran una oportunitat per a Tarragona, ja que ajudaran a integrar els barris amb el centre i els dotarà d'infraestructures.

El secretari general dels socialistes espanyols ha reconegut "la visió" de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, de situar la ciutat en el lideratge del Mediterrani amb la celebració d'aquesta cita esportiva. De fet, Sánchez ha subratllat que el PSC i el batlle tarragoní són un exemple del què representa el "socialisme del bo, el municipal". "Ja va sent hora que a Espanya i a Catalunya tinguem molts alcaldes com en Pep Fèlix, que governen per a la majoria i no obliden la gent que ho passa malament", ha apuntat.

En una visita a les instal·lacions esportives de Campclar, on ha saludat diversos voluntaris dels Jocs i s'ha posat la samarreta blava que els identifica, Sánchez ha constatat també que els Jocs esdevenen un "projecte de futur" per projectar Tarragona al conjunt del país i de la Mediterrània i ha apuntat que, per damunt de tot, "donaran oportunitats de feina, de benestar i de futur als veïns". El secretari general del PSOE ha admès que ha visitat Tarragona per "rubricar" el compromís amb l'esdeveniment i ha garantit que, si governa, treballarà "colze a colze amb el govern municipal de Ballesteros perquè aquest somni compartit de tota la gent de Tarragona i del conjunt d'Espanya sigui una realitat".

Per la seva banda, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha agraït el suport del líder dels socialistes i ha recordat que els Jocs Mediterranis seran "de les poques bones notícies que passaran en els pròxims anys". El batlle ha recordat que les obres de l'Anella Mediterrània s'iniciaran en dues setmanes i ha constatat que la cita esportiva permetrà "completar urbanísticament barris que sinó haurien quedat degradats, vertebrar-los i unir-los al centre de la ciutat".

 

Sánchez creu que "l'amnistia fiscal" a Rato i Bárcenas mereix portar el PP a l'oposició

Sobre la manca de concreció del govern espanyol en l'aportació econòmica als Jocs, Sánchez ha insistit que el PSOE ho farà possible, perquè de Rajoy, ha dit, "se'n pot esperar poca cosa". El líder dels socialistes ha subratllat que Rajoy ja governat "per la minoria", ha fet "amnisties fiscals per a senyors com Rodrigo Rato i no ha lluitat contra el frau fiscal". Així, Sánchez ha afegit que el president espanyol "ha tingut mestres excel·lents en frau fiscal, com Rodrigo Rato, i excel·lents pupils, com Montoro, per a amnisties fiscals i que s'acollissin a elles grans defraudadors com Bárcenas".

Aquests fets, ha insistit el dirigent socialista, "ens indignen a tots i demostren que hem de portar el PP a l'oposició perquè es regeneri" i que siguin els socialistes els qui "liderem el canvi que necessita el país". Pedro Sánchez ha contraposat aquests casos de "defraudadors" amb les persones que s'aixequen "a dos quarts de set per anar a treballar, cobren sous baixos i no arriben a final de mes".

 

Comentarios
Multimedia Diari