Pep Callau donarà el tret de sortida de la Festa Major de Puigpelat amb el seu pregó

La Festa Major del municipi de Puigpelat començarà aquest dimarts, 13 d’agost

12 agosto 2019 10:56 | Actualizado a 12 agosto 2019 14:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Puigpelat viurà intensament la seva Festa Major durant sis dies amb una sèrie d’actes variats i per a tots els públics. Es donarà el tret de sortida aquest dimecres 13 d’agost, a partir de dos quarts de set de la tarda, amb una passejada des de la plaça 1 d’octubre, fins a la plaça de la Vila. Aniran acompanyats per l’speaker Pep Callau i la txaranga Band Tocats.

Mitja hora més tard el propi Pep Callau farà el pregó de la Festa Major. A continuació hi haurà pluja de globus i traca d’inici de festa. Missa, sopar de carmanyola, torneig d’escacs, espectacles, ball de nit, la llonganissada popular.. Aquests seran alguns dels actes del primer dia de la Festa Major de Puigpelat.

El dissabte hi haurà el gran concert a l’envelat del pavelló amb l’orquestra Costa Brava. A partir de la una de la matinada hi haurà nit jove Puigpelat amb els grup musicals Golden –Beat i Porto Bello.
De la seva banda diumenge hi haurà diferents actes. A dos quarts d’una, el concert vermut amb Wax & Boogie Swing-equip a la plaça Javint Verdaguer. A la tarda, hi haurà plantada del bestiari i gegants i cercavila pels diferents carrers del poble. I a les set, hi haurà tast i degustació davant cellers Blanch que oferiran un tast de vi blanc fresc i degustació de coca de recapte. Per cloure els sis dies de Festa Major hi haurà l’espectacle de màgia del Mag Lari, i gran Castell de focs de fi de festa.

L'espectacle de màgia del Mag Lari i un gran castell de focs tancaran els sis dies de festa

Des de l’Ajuntament conviden a tots els puigpelatencs a gaudir de la Festa Major i conviden els altres veïns i veïnes del poble a participar-hi.
Tots els actes de la programació són totalment gratuïts i oberts a laciutadania per tal que els convilatans i visitants puguin gaudir-ne a fons.

Comentarios
Multimedia Diari