Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Personal del Pius Hospital es concentra per exigir millores laborals

Asseguren que les mancances que arrosseguen de fa temps s’han agreujat durant l’estiu

REDACCIÓ

Whatsapp
Una quarantena de treballadors llegint un manifest, ahir.  FOTO: ACN

Una quarantena de treballadors llegint un manifest, ahir. FOTO: ACN

Una quarantena de treballadors del Pius Hospital de Valls van concentrar-se ahir al migdia a les portes del centre per exigir a la direcció i al consell d’administració una millora de les condicions laborals.

Segons el president del comitè d’empresa, Robert Rosset, les mancances que arrosseguen de fa temps s’han agreujat durant l’estiu i han hagut de treballar «en pitjors condicions». El comitè denuncia que «no s’han cobert les vacances» i ha calgut fer «més feina amb menys personal», i que en alguns espais de l’hospital es treballa amb unes temperatures superiors a les recomanades, que agreugen les condicions laborals i perjudiquen els usuaris. La concentració s’ha convocat sota els lemes ‘Per un treball digne’ i ‘Per donar una assistència decent a la població’.

Rosset defensa que els treballadors tenen dret a descansar i fer vacances, i que les empreses han de cobrir els llocs de treball. El comitè, amb majoria de la CGT, proposa millorar els calendaris de treball per tal de repartir els descansos «de manera més racional» perquè ara, diuen, hi ha personal que ha de treballar «vuit o nou dies seguits». A més, diu que voldrien que el centre passés a formar part de l’Institut Català de la Salut (ICS).

Temas

Comentarios

Lea También