Piñol (CiU) repeteix majoria absoluta a Móra d'Ebre

Els convergents repeteixen victòria i ERC triplica resultats i és segona força

Redacció

Whatsapp
Piñol (CiU) repeteix majoria absoluta a Móra d'Ebre

Piñol (CiU) repeteix majoria absoluta a Móra d'Ebre

La llista de Convergència i Unió a Móra d’Ebre ha repetit la majoria absoluta que va assolir l’any 2011. La candidatura encapçalada per l’alcalde Joan Piñol ha obtingut els mateixos regidors, set de 13, i pràcticament els mateixos vots.

La gran novetat és l’augment considerable d’ERC, que ha doblat vots i ha triplicat els regidors, d’un a tres, en una llista completament renovada presidida per Cinta Agné. En canvi, el PSC ha perdut més de 200 vots i la meitat dels regidors. El Partit Popular, al seu torn, ha mantingut el seu regidor amb els mateixos vots que fa quatre anys.

L’alcalde, Joan Piñol, es va mostrar molt satisfet pels resultats obtinguts, «mantenint vots, regidors i majoria absoluta en unes circumstàncies complicades».

Piñol va admetre els bons resultats dels republicans però recorda que CiU obté més del doble de vots que la formació d’Agné.

Malgrat la majoria absoluta , Piñol no tanca la porta a possibles pactes. «Ens els propers dies em reuniré amb la resta de regidors i exploraré si hi ha opcions d’arribar a algun tipus d’acord».

ERC venç a Móra la Nova

La gran sorpresa a la Ribera ha estat la victòria d’ERC a Móra la Nova després de dècades de govern de CiU. Els republicans obtenen cinc regidors, per quatre de CiU i dos del PSC. A Ascó, els independents obtenen més vots però els mateixos regidors que CiU, amb quatre. ERC n’obté un.

Temas

  • Municipals 2015

Comentarios

Lea También