Polèmica a Valls per la indigestió del guanyador de la Calçotada

En unes declaracions a Catalunya Ràdio va dir que els calçots que es van posar per la festa estaven crus i li van caure malament

19 mayo 2017 23:39 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Josep Maria Gòdia, de Lleida, no va poder superar el rècord d’Adrià Wegrzyh que està establert en 3.830 grams al concurs de menjador de calçots durant la Calçotada de Valls de diumenge. Gòdia es va menjar 115 calçots. Un total de 2.250 grams.

A més de guanyador, unes declaracions seves valorant la seva victòria al programa La Tribu de Catalunya Ràdio, han aixecat una forta polseguera a les xarxes socials i a la capital de l’Alt Camp. Gòdia ha dit les darreres hores que se l’havia malinterpretat i fins i tot els organitzadors de la festa han sortit al pas discrepant de les primeres declaracions del menjador de calçots.

Vomitant tota la nit

Josep Maria Gòdia quan va valorar la seva participació a la festa al programa de Catalunya Ràdio i la gran quantitat de calçots que va menjar va dir que la nit de diumenge i tot el dilluns se l’havia passat «molt malament, vomitant cada dos per tres». Però no atribuïa la situació als més de dos quilos de calçots que va menjar. El guanyador del concurs explicava que els calçots que li van posar no estaven «prou cuits» i això és el que considerava que li va provocar una mala digestió.

També va criticar la mida dels calçots que van posar als participants. «El calibre era bastant gran i estaven tots mig crus». Recordava així que «l’any passat em vaig menjar vora 2 quilos i no em va passar ni la meitat que m’ha passat aquesta vegada».

Buscar participants

El guanyador del concurs de menjar calçots va dir a Catalunya Ràdio que volia parlar amb d’altres participants per si els havia passat el mateix i en funció dels resultats no descartaria denunciar l’organització. Ho faria conjuntament amb el seu germà, el qual també va participar al concurs i es trobava «molt malament». Cristian Gòdia va menjar-se 67 calçots amb un pes de 1.955 grams. Enmig de la polèmica, una piulada al Twitter, el quart classificat al concurs, Joan Martí, va explicar que també havia tingut «problemes amb els calçots crus».

Segons ha explicat el secretari de la Cambra de Comerç de Valls i coordinador de la Gran Festa de la Calçotada, Rafel Castells, que ha parlat amb Gòdia, «diu que tot ha estat una mala interpretació».

Comentarios
Multimedia Diari