Port Tarraco busca nous inquilins

Presenten una oferta cultural per atreure visitants mentre la marina gaudeix del més gran volum de negoci

02 mayo 2018 13:58 | Actualizado a 05 mayo 2018 19:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Port Tarraco busca l'apropament dels tarragonins amb locals de restauració i oci en una zona on "costa que la gent vingui" per "les seves dificultats de comunicació amb la ciutat". Segons el director general, Marc Colls, la via del tren i el no funcionament durant molt de temps de les escales mecàniques de la plaça dels Carros han fet que l'accés sigui dolent, a més de "la degradació" a la zona, com al carrer Apodaca.

De moment, per promocionar l'espai, s'han organitzat els 'Diumenges a Port Tarraco' i 'Sunset Festival'. El Port Tarraco confia a atreure enguany tres empreses noves a l'espai de locals comercials, que ara mateix està a un 60% d'ocupació.

El projecte d'outlet que s'havia estat negociant "no va cristal·litzar", segons Colls, que ha afirmat que el model de botiga impossibilitava "l'equilibri" d'oferta de restauració al públic amb el servei als iots. Pel que fa a l'ocupació de vaixells, centrats en grans iots, gaudeixen del volum econòmic més gros des del 2011, quan l'espai va passar a mans d'uns fons d'inversió de la família reial de Qatar, mentre que l'espai d'oficines està ple des del 2016.

Des de Port Tarraco, han explicat que el període del 2011 al 2014 van viure una època “molt dolenta”, coincidint amb la crisi, que va fer que es buidessin els locals, no només de la marina, sinó de tota la ciutat. La situació ha fet un gir i, des de fa quatre anys, ha anat remuntant.

L'espai d'oficines està complet i la direcció ja negocia amb altres empreses per quan l'organització dels Jocs Mediterranis deixi lliure l'espai que ocuparà fins al juliol.

 

L'espai deshabitat és troba a la zona de restauració. Per això,  Port Tarraco fa una crida als restauradors a acostar-s’hi. 
 

De moment, el 60% dels locals comercials estan ocupats i estan negociant amb diverses empreses -una drassana italiana i dues empreses de nàutica i seguretat, una francesa i l'altra catalana, com a servei als iots. Si s’acaben tancant els acords, l’espai ocupat passaria a ser del 75%.

El director comercial, Javier González, ha explicat que treballen en l’ocupació dels locals “a llarg termini” per assegurar-se que es manté l’equilibri a la zona. “Seria molt fàcil ocupat tot l’espai en dos mesos amb oci nocturn”, ha explicat Gonzàlez, que creu que “a la llarga, no quadrarien amb l’objectiu”. 

Comentarios
Multimedia Diari