Portes obertes als nous residents al Joan XXIII de Tarragona

L’hospital ofereix 31 places i l’atenció primària ofereix 21 més

20 marzo 2018 12:16 | Actualizado a 23 marzo 2018 13:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Avui dimarts, 20 de març, l’ICS Camp de Tarragona ha rebut als futurs residents en una jornada de portes obertes que ha tingut lloc a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

La jornada ha començat a l’àrea de docència del Joan XXIII amb la benvinguda de la directora de processos assistencials del centre sanitari, Rosaura Reig.

Després, el cap d’estudis de l’Hospital Joan XXIII, Cristóbal Añez, i la coordinadora de la Unitat Docent Multiprofessional de Medicina Familiar i Comunitària, Cruzma Fuentes, han explicat els plans d’estudis i han intentat aclarir els dubtes dels estudiants per ajudar-los en la futura elecció de la plaça de formació sanitària especialitzada.

L’Hospital Universitari Joan XXIII ha obert els seus serveis i unitats als futurs resident que han pogut conèixer, in situ, amb visites guiades, les instal·lacions del centre sanitari, els tutors i les unitats docents. Aquest any 2018, per primer cop, hi ha l’especialitat d’infermeria familiar i comunitària.

Les especialitats oferides aquest any 2018 són les següents: al·lergologia (1), anàlisis clínics (1), anatomia patològica (1), anestèsia i reanimació (3), angiologia i cirurgia vascular (1), aparell digestiu (1), cardiologia (1), cirurgia general i de l’aparell digestiu (1), cirurgia ortopèdica i traumatologia (2), endocrinologia i nutrició (1), hematologia i hemoteràpia (1), infermeria obstètrica i ginecològica (4), medicina intensiva (2), medicina interna (2), nefrologia (1), obstetrícia i ginecologia (1), oftalmologia (1), otorinolaringologia (1), pediatria i àrees específiques (3), radiodiagnòstic (1), urologia (1), medicina familiar i comunitària (19), infermeria familiar i comunitària (2).

Comentarios
Multimedia Diari