Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

Premiats els millors aparadors nadalencs de Constantí

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge dels premiats en aquest concurs d'aparadors de Constantí.

Imatge dels premiats en aquest concurs d'aparadors de Constantí.

Dins els actes de la Festa Major de Constantí, es va procedir a fer entrega dels premis del segon concurs d’aparadors nadalencs que es va fer durant la darrera campanya de Nadal, convocat per la Unió de Botiguers de Constantí amb el suport de l’Ajuntament, i que va comptar amb la participació de prop d’una dotzena d’establiments.

Tots els membres del Jurat van fer una valoració el passat dia 29 de desembre i es van tenir  en compte  aspectes diversos com poden ser l’originalitat, els materials emprats, la qualitat artística i l’adequació a la temàtica nadalenca.

A banda dels premis del jurat, es va obrir també una votació popular a partir de les butlletes presentades pels clients durant els dies que va durar el concurs.

En aquesta ocasió, el veredicte del Jurat i la votació popular, van ser coincidents, i el comerç més votat va ser El Raconet de la Pina, que va rebre el premi de la votació popular. Pel que fa als premis del Jurat, Mascovet es va emportar el premi a l’aparador que va emprar material més sostenible i respectuós amb el medi ambient;i Comercial Constantí, el premi a l’aparador més original i artístic.

El jurat va destacar l´alt nivell de qualitat artística de tots els comerços participants, i durant l’acte també es va fer entrega d’un diploma a la resta de comerços participants al concurs: Farmàcia BCN, Sindicat Agrícola Constantí, Estan'ti, Papereria-llibreria Catalonia, Fotomarbis Studio, Òptica Gispert, Veterinari Constantí, Funny English Academy i Estètica 10.

Finalment, es va efectuar el sorteig de tres xecs regal per valor de 50 euros a bescanviar  als  establiments participants al concurs d’entre totes les butlletes que van participar en la votació popular durant els dies que es va desenvolupar el concurs.

Temas

Comentarios

Lea También