Más de Tarragona

Presentació a Constantí de la novel·la "Nephilim", de Dídac Coliman.

Dintre dels actes del cicle “Fes Cultura, Fes Salut”

Diari de Tarragona

Whatsapp
Presentació a Constantí de la novel·la

Presentació a Constantí de la novel·la "Nephilim", de Dídac Coliman.

Dintre dels actes del cicle “Fes Cultura, Fes Salut”, aquest passat dissabte 11 de maig va tenir lloc a la Biblioteca Municipal l’acte de presentació de “Nephilim”, la primera novel·la del president de l’Associació Literària de Constantí, Dídac Coliman. L’acte va comptar amb la presència de l’autor, Dídac Coliman, l’editor, Ferran Marín, i la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Constantí, Dolors Fortuny.

"Nephilim" és una novel·la fantàstica, amb tocs steampunk, de novel·la gòtica i de realisme, que marca l’inici d’una trilogia. El concepte Nephilim que dona títol a l'obra prové de la Bíblia, concretament de l’Antic Testament.

Dídac Coliman és l’actual president de l'Associació Literària de Constantí i es dedica a l'ensenyament de castellà i català per a estrangers. Es defineix com un viatger apassionat, amant de la història dels víkings, de la filosofia, un lliure pensador i un anarquista. "Nephilim" és la primera novel·la que publica, tot i tenir altres novel·les escrites amb anterioriat.

La novel·la descriu una història fantàstica que intenta retratar l'imaginari europeu del segle XIX. Un món que cavalca entre Edat Mitjana i la Modernitat, entre la màgia i la indústria, entre les tradicions i les lluites obreres revolucionàries

Temas

Comentarios

Lea También