Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

Presentació del llibre sobre la parla i costums de Constantí

L'acte es va celebrar a la Biblioteca Municipal aquest divendres 17 de novembre.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La presentació del llibre es va fer a la Biblioteca Municipal de Constantí.. FOTO: Rafael Soler

La presentació del llibre es va fer a la Biblioteca Municipal de Constantí.. FOTO: Rafael Soler

La Biblioteca Municipal es va omplir de gom a gom el passat divendres 17 de novembre per assistir a la presentació del llibre del lingüista Ramon Cerdà Massó: Parla i costums del Constantí dels quaranta i cinquanta. Assaig de dialectologia fractal editat per l’Ajuntament de Constantí.

L’acte va començar amb la donació a l’Ajuntament d’un quadre amb l’escut de Constantí confeccionat per la Sra. Magda Duch.

Tot seguit, l’historiador Josep M. Sabaté Bosch, professor emèrit de la Universitat Rovira i Virgili, va explicar aspectes interessants del llibre; en particular, sobre les formes de vida i de socialització de la gent durant la postguerra.

Amb un estil molt amè i ple d’anècdotes, el professor Sabaté va fer les delícies del públic assistent que, en més d’una ocasió, va complementar les dades o comentaris de l’explicació.

A continuació, l’autor Ramon Cerdà va aportar encara més anècdotes i va aclarir alguns dels dubtes, sobre dels aspectes més tècnics. L’acte va acabar amb una llarga sessió de signatures i dedicatòries per part de l’autor.

El llibre sobre la parla i els costums de Constantí el podeu aconseguir gratuïtament demanant-lo a l’OAC de l’Ajuntament, a la Biblioteca Municipal o a l’Arxiu Històric municipal.

Temas

Comentarios

Lea También