Primer concert de Nadal a la capella de Sant Magí de Tarragona

Divendres es va celebrar el primer concert de Nadal. Dissabte dia 23 repetirà la mateixa formació al Portal del Carro.

18 diciembre 2017 13:14 | Actualizado a 18 diciembre 2017 13:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La capella de Sant Magí de Tarragona, al Portal del Carro de la Part Alta, va acollir el divendres dia 15 el primer concert de Nadal. El Cor DaCapo, fundat l'any 2012, sota la direcció de Gerard Ramos, està format per una quinzena de cantaires provinents de diverses poblacions del Camp de Tarragona la majoria dels quals han estudiat als conservatoris de Tarragona i Vila-seca.

El programa del concert va entusiasmar als assistents. Es van interpretar les següents peces: O magnum mysterium (William Bird), Et barn er født i Betlehem (Trad. noruega, harm. Orjan Matre), Flos ut rosa floruit (Per Nørgård), El desembre congelat (Harm. Bernat Vivancos), Vocalise (Bo Holten), The Three Kings (Peter Cornelius), O màgnum mysterium (Francis Poulenc), Nit de vetlla (Harm. Xavier Sans), Corpus Christi Carol (Trond Kverno), Les dotze van tocant (Harm. Joan Just), Ave maris Stella (Trond Kaverno), Fum fum fum (Harm. Alice Parker i Robert Shaw).

El Cor DaCapo ha fet nombrosos concerts a Tarragona, Reus, Barcelona, Igualada, Granollers, La Selva del Camp, Valls, Salou, La Pobla de Mafumet, Flix, Vila-seca, Torredembarra i Riudoms.

Ha compartit escenari amb músics com el pianista Albert Guinovart, l’organista Joon Seguí amb el qual va interpretar la cantata Rejoice in the Lamb de Benjamin Britten i el Quartet Melt. Des del setembre de 2016 el dirigeix Lars Isdahl amb una ampla experiència com a director de cors i cantant tant a la seva Noruega natal com a Catalunya.

Aquest dissabte, dia 23, a les 20hores, es tornarà a repetir aquest mateix concert a la mateixa capella de Sant Magí.

Comentarios
Multimedia Diari