Principi d'acord per desviar camions a l'N-240 entre Montblanc i Lleida

El conseller de Territori Damià Calvet ho ha dit a Juneda i espera que sigui una realitat aquesta tardor

29 junio 2019 17:24 | Actualizado a 01 julio 2019 11:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha anunciat des de Juncosa, a les Garrigues, un principi d'acord amb el Ministeri de Foment pel desdoblament de l'N-240 entre Montblanc i Lleida i alliberar el peatge de l'AP-2 per als camions.

Calvet ha dit que aquesta mesura comporta acabar amb les bonificacions i el desviament de camions entre el Pla de Santa Maria i les Borges Blanques.

El conseller ha detallat que s'està negociant amb Foment i que espera que aquesta mesura sigui una realitat a la tardor. Amb aquest desdoblament s'aconseguirà eliminar el pas de camions per un punt negre de l'N-240 amb alta concentració d'accidents com és Juneda.

Amb el desdoblament de l'N-240 entre el Pla de Santa Maria fins a Montblanc havia registrat un augment de fins a 1.000 camions diaris des de Montblanc fins a Lleida, segons el conseller. El conseller ha dit que aquest desdoblament requereix acords de Govern, de concessionàries i del Servei Català de Trànsit.

Calvet ha remarcat que "no es tracta d'una mesura definitiva" i ha insistit que "el que és essencial és que es continua treballant en la millora de l'N-240". En aquest sentit, ha recordat que hi ha un seguit de rotondes pendents d'execució a l'altura de Juneda i ha dit que amb la seva construcció es facilitarà la seguretat en aquesta carretera.

Comentarios
Multimedia Diari