Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Principi d'acord per desviar camions a l'N-240 entre Montblanc i Lleida

El conseller de Territori Damià Calvet ho ha dit a Juneda i espera que sigui una realitat aquesta tardor

ACN

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha anunciat des de Juncosa, a les Garrigues, un principi d'acord amb el Ministeri de Foment pel desdoblament de l'N-240 entre Montblanc i Lleida i alliberar el peatge de l'AP-2 per als camions.

Calvet ha dit que aquesta mesura comporta acabar amb les bonificacions i el desviament de camions entre el Pla de Santa Maria i les Borges Blanques.

El conseller ha detallat que s'està negociant amb Foment i que espera que aquesta mesura sigui una realitat a la tardor. Amb aquest desdoblament s'aconseguirà eliminar el pas de camions per un punt negre de l'N-240 amb alta concentració d'accidents com és Juneda.

Amb el desdoblament de l'N-240 entre el Pla de Santa Maria fins a Montblanc havia registrat un augment de fins a 1.000 camions diaris des de Montblanc fins a Lleida, segons el conseller. El conseller ha dit que aquest desdoblament requereix acords de Govern, de concessionàries i del Servei Català de Trànsit.

Calvet ha remarcat que "no es tracta d'una mesura definitiva" i ha insistit que "el que és essencial és que es continua treballant en la millora de l'N-240". En aquest sentit, ha recordat que hi ha un seguit de rotondes pendents d'execució a l'altura de Juneda i ha dit que amb la seva construcció es facilitarà la seguretat en aquesta carretera.

Temas

Comentarios

Lea También