Prohibides les visites a la Residència Ponent

Un treballador ha donat positiu en Covid-19. El centre ha realitzat les proves PCR als usuaris i, de moment, no n’hi ha cap d’infectat

14 agosto 2020 07:10 | Actualizado a 14 agosto 2020 08:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Residència Ponent de Tarragona, gestionada per la Xarxa Santa Tecla, prohibeix les visites de familiars als usuaris fins a nova ordre. El motiu és que un treballador ha donat positiu en coronavirus. El centre, ubicat al barri de La Granja, ja ha informat i avisat a les famílies. El professional es va dirigir fa uns dies al centre d’atenció primària perquè no es trobava bé. Ja no va tornar a la feina. Li van realitzar la prova PCR i el resultat va ser positiu.

Segons expliquen fonts de la Xarxa Santa Tecla, «per protocol i per tal de preservar la seguretat de la resta de professionals de la residència i dels mateixos usuaris, durant els pròxims 14 dies no es podran fer visites ni rebre nous ingressos». Així ho contempla el protocol aprovat per les administracions el passat 7 d’agost. El CAP en qüestió està actualment fent el seguiment dels contactes estrets del treballador, mentre que a la residència se segueixen fent els controls habituals en aquests casos.

Segons la Xarxa, el centre de La Granja ha realitzat proves PC a tots els residents que van coincidir amb el treballador infectat i, de moment, no s’ha detectat cap positiu. Cal recordar que la Residència Ponent va ser una de les més castigades durant l’inici de la pandèmia a la demarcació de Tarragona, amb un important nombre de treballadors i usuaris positius.

Una visita al dia

Durant la tarda d’ahir, la Generalitat de Catalunya anunciava que els avis que viuen a una residència només podran rebre una visita de familiars al dia d’entre 30 i 45 minuts, amb les mesures higièniques i de seguretat requerides. Aquestes visites es realitzaran en les residències catalogades com a verdes.

Comentarios
Multimedia Diari