Prop de 1.500 estudiants de Tarragona es manifesten a favor de l'1-O 

La manifestació ha partit a les 12.30 hores del Campus Catalunya de la URV i ha conclòs davant del Rectorat

28 septiembre 2017 18:01 | Actualizado a 28 septiembre 2017 18:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Prop de 1.500 estudiants de Tarragona, entre universitaris i alumnes de secundària, s'han manifestat per la ciutat a favor del referèndum suspès pel Tribunal Constitucional, sense que s'hagin produït incidents.

La protesta ha partit dels dos campus principals de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i ha conclòs davant del Rectorat.
Sota la pancarta "Fem història. 28-S vaga contra el cop d'estat. Buidem les aules i defensem el referèndum", els estudiants s'han manifestat pacíficament, en un ambient reivindicatiu i festiu.

D'aquesta manera, protesten perquè el rector, Josep Anton Ferré, no cedirà espais per celebrar la consulta amb l'argument que la Generalitat no ho ha demanat.

La manifestació ha partit a les 12.30 hores del Campus Catalunya de la URV i ha conclòs davant del Rectorat, encara que la jornada prossegueix amb una bateria d'activitats per mantenir els espais oberts.

Un grup d'universitaris ja ha acampat aquesta nit davant la Facultat d'Educació del Campus Sescelades, a l'avinguda Catalunya, per preparar la manifestació d'avui i visualitzar encara més el seu descontentament amb el rector. 

Comentarios
Multimedia Diari