Prop d'un 30% de les entrades per al Concurs s'han venut a Tarragona

1.504 localitats van ser adquirides des de la ciutat. El segon lloc amb més compres va ser Vilafranca, amb 745 tiquets adquirits

19 mayo 2017 18:30 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La ciutat de Tarragona va ser, amb notable diferència, la principal destinació de les entrades per a la jornada de diumenge del proper Concurs de Castells 2016. En concret, de les 6.200 localitats que sortien a la venda, 1.504 es van quedar a Tarragona, proporció que significa més d’un 28%.

En segon lloc, però a molta distància, es va situar Vilafranca del Penedès. La dada s’esperava amb molta expectació, després que els Castellers de Vilafranca havien fet una crida a tots els seus castellers i simpatitzants a intentar comprar-ne, encara que no les necessitessin, per garantir així el màxim nombre possible de vilafranquins a les grades. Però, malgrat aquesta crida, les entrades venudes a la capital de l’Alt Penedès van ser 745, aproximadament una de cada 8.

Per darrere, ja a molta distància, apareixen ciutats com Barcelona (304), Valls (209) o Torredembarra (96). Convé destacar que aquestes xifres es referei-xen a total d‘entrades venudes (no pas a nombre de compradors, ja que cada usuari podia adquirir-ne fins a quatre. Aquestes xifres reflecteixen el total d’entrades venudes a cada localitat). Les dades es basen en el codi postal que el comprador havia d’indicar en el moment de formalitzar la transacció.

Gairebé 10.000 sessions

El Concurs va revelar també ahir que durant les hores en què va estar actiu el procés de venda, van accedir al servidor un total de 5.347 usuaris diferents (això no equival exactament a persones diferents, perquè moltes possiblement ho estaven intentant simultàniament des de més d’un dispositiu). Aquests usuaris van generar un total de 9.618 sessions diferents (és a dir, gairebé dos per usuari) per mirar d’aconseguir una localitat. La durada mitjana de cada sessió, segons les dades que l’empresa gestora del procés, 4Tickets, ha facilitat al certamen, va ser de 12 minuts i 27 segons. Finalment, destaca que el pic màxim d’usuaris connectats per minut va ser de 2.700.

També ahir es va poder detallar la procedència de les visites, que en un 94,38% provenien de l’Estat espanyol, seguit de França (109 visites, un 1,13%), Regne Unit (102 visites, 1,06%), Alemanya (76 visites, 0,79%) o els Estats Units (51 visites, 0,53%).

Comentarios
Multimedia Diari