Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Prop d'una cinquantena d'expositors a l'Espai de l'Estudiant de Valls

La fira de l'ensenyament de les comarques tarragonines tindrà lloc el 12 i 13 de març a la sala Kursaal

ACN

Whatsapp
Joves estudiants passejant per l'Espai de l'Estudiant de Valls. Foto: ACN

Joves estudiants passejant per l'Espai de l'Estudiant de Valls. Foto: ACN

L'Espai de l'Estudiant, el saló de l'ensenyament de les comarques de Tarragona, tindrà enguany una àmplia participació. Un total de 47 centres educatius i universitats tindran el seu estand, com a expositors, en la quinzena edició del certamen, que se celebrarà a Valls els 12 i 13 de març. Són dos dies en què es pot trobar tota l'oferta d'estudis universitaris, cicles formatius, idiomes, formació de postgrau, formació professional, art i disseny, informació concreta en matèria de joventut, ensenyament, accés a la universitat, estudiar i treballar a l'estranger. L'accés lliure es concentrarà el dijous 12 a la tarda i es faran dues xerrades sobre novetats en l'accés a la universitat i mobilitat laboral.

L'Espai de l'Estudiant, la segona fira d'aquestes característiques per darrere del Saló de l'Ensenyament de Barcelona, obrirà el dijous dia 12 a primera hora del matí. Tant aquell matí de dijous com divendres al matí la visita està limitada a escolars de centres educatius, mentre que el dijous a la tarda, entre les quatre i les set és lliure i gratuïta per a tothom que vulgui consultar els estands o assistir a les xerrades.

La primera conferència s'impartirà a les cinc de la tarda, sota el títol 'Accés i admissió a la Universitat 2015', a càrrec de Conxita Domínguez, orientadora de l'Oficina d'Accés a la Universitat. La següent xerrada està prevista per a les sis de la tarda, titulada 'Destí Europa: la Xarxa Eures facilita la mobilitat laboral dins d'Europa', amb Marta Garriga, assessora Eures de Tarragona.

Entre els estands nous a la fira, s'hi trobarà la BASF que imparteix FP dual transnacional, la facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi o la Catalonia Film School, entre d'altres. L'Espai de l'Estudiant està organitzat per l'Institut d'Estudis Vallencs a través del Consorci Pro universtari. "És un salt increïble en expositors, estem molt contents"", ha afirmat la coordinadora del consorci, Olga Ger.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También