Prop d'una cinquantena d'expositors a l'Espai de l'Estudiant de Valls

La fira de l'ensenyament de les comarques tarragonines tindrà lloc el 12 i 13 de març a la sala Kursaal

ACN

Whatsapp
Joves estudiants passejant per l'Espai de l'Estudiant de Valls. Foto: ACN

Joves estudiants passejant per l'Espai de l'Estudiant de Valls. Foto: ACN

L'Espai de l'Estudiant, el saló de l'ensenyament de les comarques de Tarragona, tindrà enguany una àmplia participació. Un total de 47 centres educatius i universitats tindran el seu estand, com a expositors, en la quinzena edició del certamen, que se celebrarà a Valls els 12 i 13 de març. Són dos dies en què es pot trobar tota l'oferta d'estudis universitaris, cicles formatius, idiomes, formació de postgrau, formació professional, art i disseny, informació concreta en matèria de joventut, ensenyament, accés a la universitat, estudiar i treballar a l'estranger. L'accés lliure es concentrarà el dijous 12 a la tarda i es faran dues xerrades sobre novetats en l'accés a la universitat i mobilitat laboral.

L'Espai de l'Estudiant, la segona fira d'aquestes característiques per darrere del Saló de l'Ensenyament de Barcelona, obrirà el dijous dia 12 a primera hora del matí. Tant aquell matí de dijous com divendres al matí la visita està limitada a escolars de centres educatius, mentre que el dijous a la tarda, entre les quatre i les set és lliure i gratuïta per a tothom que vulgui consultar els estands o assistir a les xerrades.

La primera conferència s'impartirà a les cinc de la tarda, sota el títol 'Accés i admissió a la Universitat 2015', a càrrec de Conxita Domínguez, orientadora de l'Oficina d'Accés a la Universitat. La següent xerrada està prevista per a les sis de la tarda, titulada 'Destí Europa: la Xarxa Eures facilita la mobilitat laboral dins d'Europa', amb Marta Garriga, assessora Eures de Tarragona.

Entre els estands nous a la fira, s'hi trobarà la BASF que imparteix FP dual transnacional, la facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi o la Catalonia Film School, entre d'altres. L'Espai de l'Estudiant està organitzat per l'Institut d'Estudis Vallencs a través del Consorci Pro universtari. "És un salt increïble en expositors, estem molt contents"", ha afirmat la coordinadora del consorci, Olga Ger.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También