Más de Tarragona

Protecció Civil desactiva l'alerta després de remetre l'onada de fred a Catalunya

El telèfon d'emergències 112 ha rebut un total de 152 trucades per fred, 51 per assistències per fred intens, 50 més per caiguda d'arbres o altres elements i 28 per neu i gel a la calçada

Agencias

Whatsapp
Dos mujeres se abrigan debido al frío y al viento durante la mañana de hoy

Dos mujeres se abrigan debido al frío y al viento durante la mañana de hoy

Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat l'alerta del Pla Procicat en remetre l'onada de fred, després que s'hagin registrat en alguns punts de Catalunya, especialment al Pirineu, temperatures de -15 graus.

Segons ha informat Protecció Civil, durant aquest episodi, que va començat dimarts, a Das (Girona) s'ha arribat als -21,6 graus; a la Bonaigua (Lleida), als -19,6; a Salòria (Lleida), als -18,5; a Tossa d'Alp (Girona), als -18,3; a Puigcerdà (Girona), als -15; a Prades (Tarragona), als -13,1 i a Vielha (Lleida), als -12,3 graus.

El telèfon d'emergències 112 ha rebut un total de 152 trucades per fred, 51 per assistències per fred intens, 50 més per caiguda d'arbres o altres elements i 28 per neu i gel a la calçada.

La Creu Roja ha realitzat en aquest episodi un total de 16 assistències en via pública i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), una desena.

Amb vista al cap de setmana, si bé augmentaran les temperatures mínimes tot i que seguirà fent fred, s'espera vent intens i mala mar en tot el litoral català.

El risc d'allaus ha disminuït aquest dijous significativament, motiu pel qual s'ha retirat la prealerta del Pla Allaucat.

Temas

  • TARRAGONA

Lea También