Protesta del Comitè del Pius al ple de Valls

Van mostrar cartells de reprovació amb les retallades salarials i en contra de l'alcalde Albert Batet

19 mayo 2017 23:50 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

«Fora els xoriços de la sanitat» o «Batet mercader, no ens toqueu els ous baixeu-vos els vostres sous» són alguns dels lemes que una quinzena de treballadors del Comitè d’Empresa del Pius Hospital de Valls han mostrat aquest divendres al ple de l’Ajuntament de Valls.

Durant la sessió s'ha aprovat el pressupost 2015, un pressupost que, segons l’equip de govern, aposta pel «benestar social», però que també prorroga el conveni empresarial del Pius. En aquest sentit, des de la CUP, el regidor Jordi Escoda ha dit que era necessari fer un nou conveni ja que «no és just que uns treballadors acumulin més retallades que qualsevol altre». «Emplacem l’alcalde a resoldre aquest conflicte que ve del 2010», ha afegit Escoda. Albert Batet ha respòs que ell és el primer a voler el conveni, però ha explicat que encara no n’hi ha un «perquè les patronals i els sindicats no s’han posat d’acord».

Durant la intervenció del regidor de la CUP, membres del Comitè han fet crits amb lemes com «Fora corruptes de la sanitat» i, a continuació, alguns han abandonat la sala.

Comentarios
Multimedia Diari