Puigdemont donarà el tret de sortida a la 62a Firagost

Com en les passades edicions, durant l'esdeveniment es podran tastar i adquirir diversos productes

19 mayo 2017 18:38 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, serà l’encarregat d’inaugurar dimarts de la setmana que ve la 62a edició de la Fira Exposició del Camp Català, celebrada a Valls anualment cada primer dimarts del mes d’agost. En altres ocasions, aquest acte ha estat protagonitzat per diversos consellers, i ja el 2008 la inauguració va anar a càrrec del president de la Generalitat d’aquell moment, José Montilla.

El tret de sortida a la Firagost es farà al Saló de Plens de l’Ajuntament a les set de la tarda amb els parlaments de les diferents autoritats, que a continuació, faran un tomb pels carrers i places protagonitzades per la fira.

Enguany, un total de 350 expositors mostraran durant dos dies –el 2 i 3 d’agost– fruits del camp, vins i caves, productes agroalimentaris, herboristeria, alimentació artesanal, maquinària agrícola, vehicles i ceràmica al llarg dels 40.000 metres quadrats del recinte. Això representa més d’1,5 quilòmetres que van des del passeig de l’Estació a la plaça del Blat, passant per la plaça del Quarter, el Pati i el carrer de la Cort.

Com en les passades edicions, durant l’esdeveniment es podran tastar i adquirir diversos productes. Concretament, al carrer Germans Sant Gabriel, hi haurà els estands institucionals, mentre que a la plaça del Quarter, carrer Francesc Català Roca i carrers del voltant, es presentarà una exposició de ceràmica i artesania.

Pel que fa al carrer del Teatre, es trobaran estands d’embotits i alimentació artesanal; al passeig de l’Estació i carrer Vallvera, una mostra de maquinària agrícola i vehicles, i al carrer de la Cort, els vins, caves, fruites i verdures.

Paral·lelament, la Capella de Sant Roc acollirà l’Exposició de Bonsais, mentre que dimarts a la plaça dels Alls es farà la IX Mostra de Cerveses Artesanes. El primer dia de Firagost també es farà una xerrada sobre grans incendis forestals, la XIII Trobada de Puntaires i, com a novetat, se celebrarà la Firagost Holi Colours.

Les competicions tornaran a tenir un pes especial la nit de dimarts amb el 37è Concurs d’Arrossegament de cavalleries amb trineu al Kursaal, la 31a Cursa Concurs de Portadors de Saques d’avellanes i la 26a Cursa Femenina de Portadores de Mitges Saques d’Avellanes.

Comentarios
Multimedia Diari