Puigdemont es reuneix amb Ballesteros i Blanco pels Jocs Mediterranis

A la trobada, celebrada a porta tancada al Palau de la Generalitat, han assistit també la consellera i portaveu del Govern, Neus Munté; el secretari general d'Esports de la Generalitat, Gerard Figueras

19 mayo 2017 17:29 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s'ha reunit aquest dilluns durant una hora amb el president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, per abordar els Jocs Mediterranis, en principi previstos perquè se celebrin en aquesta ciutat el 2017.

A la trobada, celebrada a porta tancada al Palau de la Generalitat, han assistit també la consellera i portaveu del Govern, Neus Munté; el secretari general d'Esports de la Generalitat, Gerard Figueras, i el comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, entre d'altres.

L'alcalde --que també exerceix de president del Comitè Organitzador-- va dir la setmana passada no tenir les garanties absolutes d'aconseguir el finançament necessari per albergar aquest esdeveniment, mentre que Alejandro Blanco va dir que els Jocs es farien "però potser no el 2017".

Aquest dilluns, a la sortida de la reunió que ha començat cap a les 13.30, cap dels participants ha fet declaracions sobre el que s'ha abordat amb Puigdemont.

Per a les 17 hores hi ha prevista una roda de premsa a l'Ajuntament de Tarragona, amb l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, Alejandro Blanco i Javier Villamayor.

Comentarios
Multimedia Diari